Vedenjakelupisteet, joista vettä voi noutaa omiin astioihin, avataan torstain ja perjantain välisenä yönä puolilta öin osoitteissa Rastaantie 1 ja Lohikoskentie 18 Jyväskylässä Kyyhkysenmäen-Lohikosken alueella.

Rastaantien 1:n kohdalla tapahtuneen putkirikon takia ovat noin kello 21.20 torstai-iltana jääneet vedettömiksi seuraavat kiinteistöt: kerrostalot Lohikoskentie 24, Lohitie 3 ja Lohikoskentie 18 sekä pientalot osoitteissa Rastaantie 1, 5, 9 ja 11. Myös kevyen liikenteen väylä Rastaantie 1:n kohdalta on kärsinyt pahoja vaurioita ja jouduttu sulkemaan.

Jyväskylän Energialta ei tällä hetkellä valitettavasti lähde häiriötiedotteita, mutta asentajat kiertävät yön aikana jakamassa paperisia tiedotteita häiriöalueella. Korjaus käynnistetään heti, kun vesi on saatu poistetuksi kaivannosta ja työskentely turvallista. Kaivannossa sijaitsee runsaasti myös sähkökaapeleita.

Korjausennuste on perjantaihin 22.9. kello 12:een mennessä.

 

Lisätiedot:

Yöaikaan: Jyväskylän Energian käyttökeskus 014 366 4040

Päiväsaikaan: Käyttöpäällikkö Tommi Rantala, p.  040 550 7112