Jyväskylän Energia saneeraa vesijohtoa ja jätevesiviemäriä Erämiehenkadulla. Työt alkavat kesäkuun alussa ja kestävät arviolta noin 7 kuukautta.

Runkovesijohto saneerataan auki kaivamalla ja runkoviemäri sujuttamalla. Tonttiliittymät saneerataan pääosin sujuttamalla rungon ja tonttirajan välillä. Tonttirajoille asennetaan uudet tonttiventtiilit ja -kaivot.

Kaivannon kohdalla toinen ajokaista poistuu käytöstä. Liikennettä ohjataan tarvittaessa liikennevaloilla. Saneeraustyö saattaa aiheuttaa linja-autopysäkkien väliaikaisia käyttökatkoja ja viivästyksiä linja-autoliikenteeseen.

Katu joudutaan katkaisemaan muutaman kerran sellaisissa kohdissa, joissa sujutus ei viemärin painumien vuoksi ole mahdollista. Tonteille voi ajaa normaalisti muutamia hetkellisiä häiriöitä lukuun ottamatta. Ajoyhteys tonteille varmistetaan tarvittaessa ajosilloin.

Tulevista vesikatkoista tiedotetaan normaalisti ennakkoon vähintään kaksi vuorokautta aikaisemmin sekä tiedotepalvelun kautta että suoraan niille kiinteistöille/kotitalouksille, joita katko kulloinkin koskee.

Työn loputtua mahdolliset tekemättä jääneet viimeistelytyöt tehdään 30.6.2019 mennessä.

Kartta: https://www.jyvaskylanenergia.fi/filebank/2879-Opaskartta_Eramiehenkatu.pdf


Lisätiedot

Urakoitsija: Putkistosaneeraus Eerola Oy,
vastaava työnjohtaja Joni Haarala p. 050 911 6454, joni.haarala@pseoy.fi

Rakennuttaja: Jyväskylän Energia -yhtiöt,
Elina Valkeejärvi p. 040 6529258, arkisin 8-16 

Iltaisin ja viikonloppuisin Jyväskylän Energian käyttökeskus, p. 014 366 4040
tai asiakaspalvelu p. 014 366 4010 käyttökeskus