Väinönkadun vesihuoltotyöt ja kadun rakennekerrosten uusiminen aiheuttavat liikennejärjestelyihin muutoksia maanantaista 3.9. klo 6 alkaen.

Väinönkadun ajoneuvoliikenne katkaistaan kokonaan Torikeskuksen sisäänkäynnin ja Yliopistonkadun risteyksen väliseltä alueelta maanantaina 3.9. Alue on suljettu myös polkupyöräliikenteeltä. Huolto- ja taksiliikenne, parkkiliikenne sisäpihoille ja parkkihalleihin sekä asiakasliikenne on järjestetty Vapaudenkadun kautta. Muutokset eivät vaikuta jalankulkuun, joka toimii edelleenkin läpi koko Väinönkadun. Poikkeukselliset liikennejärjestelyt ovat käytössä 9.11.2018 saakka.

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvaa haittaa.

Lisätiedot:
Rakennuttaja: Jyväskylän Energia Oy, Tero Poikonen, tero.poikonen(at)jenergia.fi, p. 040 651 4854        
Rakennuttaja: Jyväskylän kaupunki, Juha Vento, juha.vento(at)jkl.fi, p. 014 266 5142  
Pääurakoitsija: Oteran Oy, vastaava työnjohtaja Teemu Liukkonen, p. 050 384 3294