Eilen tiistaina 9.10. sattui Jyväskylän Energian Erämiehenkadun vesihuoltotyömaalla vakava ja erittäin valitettava onnettomuus. Työajossa liikkuneen aliurakoitsijan kuorma-auton alle jäänyt jalankulkija menehtyi. Poliisi selvittää parhaillaan onnettomuuteen johtaneita syitä ja hoitaa myös onnettomuudesta tiedottamisen. Autamme poliisia kaikin mahdollisin tavoin selvittämään tapahtunutta. Olemme syvästi järkyttyneitä ja pahoillamme tapahtuneesta.

Lisäys tiedotteeseen klo 12.30:
Jyväskylän seurakunta järjestää muistohetken liikenneonnettomuuden johdosta. Muistohetki pidetään Keltinmäen kirkolla (Keltinmäentie 10) tänään keskiviikkona 10.10. klo 18.00. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki, joita onnettomuus on tavalla tai toisella koskettanut. 

 

Lisätiedot:
Verkkojohtaja Kari Kautto, kari.kautto(at)jenergia.fi, p. 040 553 2192