Vesijohto- ja jätevesiviemäriverkoston rakennustyöt Kinkomaantie 139-142:ssa ovat käynnistyneet 7.11. Kohteessa tehdään mm. Kinkomaantien alitusporaus. Työmaahan liittyviä töitä tehdään myös Reimarintiellä. Työt kestävät noin kolme viikkoa.

Nyt tehtävät rakennustyöt eivät aiheuta haittaa henkilöautoliikenteelle, eikä niillä ole vaikutusta julkisen liikenteen kulkuun. Sen sijaan kevyen liikenteen väylää joudutaan kaventamaan suoja-aidoin, joten jalankulkijoita ja pyöräilijöitä kehotetaan erityiseen varovaisuuteen ja tarkkaavaisuuteen.

Liikenteenohjaussuunnitelmaan voi tutustua tarkemmin tästä:
https://www.jyvaskylanenergia.fi/filebank/2969-Kinkomaantie_liikenteenohjaus.pdf 

Lisätiedot

Urakoitsija: Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikka, vastaava mestari Kimmo Kytö, p. 040 765 1620
Rakennuttaja: Jyväskylän Energia, Jarmo Pakarinen, p. 050 310 0146 (arkisin 8-16)
sekä iltaisin ja viikonloppuisin Jyväskylän Energian käyttökeskus, p. 014 366 4040