Taulumäentie 36-38:ssa saneerataan jätevesilinjaa Taulumäentien alitse. Työt ovat käynnistyneet 7.11. ja aiheuttavat poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä – myös kevyen liikenteen väylien käyttäjille. Saneeraustyöt kestävät noin kolme viikkoa.

Työmaan edetessä Taulumäentie katkaistaneen kahdessa erässä. Tuolloin käytössä on vain yksi ajokaista ja normaalia hitaammat ajonopeudet. Myös kevyen liikenteen väyliin tulee muutoksia, joten jalankulkijoita ja polkupyöräilijöitä kehotetaan erityiseen varovaisuuteen ja tarkkaavaisuuteen. Julkiselle liikenteelle työmaasta aiheutuvat vaikutukset ovat vain vähäisiä.  

Liikenteenohjaussuunnitelmaan voi tarkemmin tutustua täällä
https://www.jyvaskylanenergia.fi/filebank/2970-Asema_Liikenteenohajus_Taulumaki.pdf  


Lisätiedot

Urakoitsija: Maansiirto Harry Mäkelä Oy, vastaava mestari Ville Häkkinen, p. 044 792 6751
Rakennuttaja: Jyväskylän Energia, Jarmo Pakarinen, p. 050 310 0146 (arkisin 8-16)
sekä iltaisin ja viikonloppuisin Jyväskylän Energian käyttökeskus, p. 014 366 4040