Viitasaaren kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 8.10.2018 myydä Wiitaseudun Energia Oy:n (WSE) koko osakekannan Jyväskylän Energialle (JE). Päätöksestä ei määräaikaan mennessä tehty valituksia, joten päätös on saanut lainvoiman. Osakekauppa toteutuu 30.11.2018.

JE:n tavoitteena on jatkaa laadukkaiden ja luotettavien vesihuolto- ja kaukolämpöpalvelujen tuottamista Viitasaarella. Kaupan myötä WSE:n vesihuolto- ja kaukolämpöliiketoiminta saa käyttöönsä JE:n kattavan asiantuntijaosaamisen sekä monipuoliset resurssit, jotka mm. mahdollistavat mittavien investointien tehokkaan läpiviennin. Vastuut siirtyvät JE:n hoidettavaksi 1.12.2018 lukien.

Joulukuu ei tuo WSE:n nykyisille asiakkaille merkittäviä muutoksia: yhteystiedot ja asiakaspalvelupisteen aukioloajat säilyvät toistaiseksi ennallaan. Vuokrasopimuksen päättymisen johdosta nykyinen asiakaspalvelupiste Porthanintie 2:ssa kuitenkin sulkee ovensa 22.2.2019. Sen jälkeen asiakaspalvelu tapahtuu puhelimitse ja sähköpostilla.

Lisätietoja

Jyväskylän Energia Oy, verkkojohtaja Kari Kautto, p. 040 553 2192