Vuoden alussa kaikkien JE:n sähkönmyyntiasiakkaiden sopimukset siirtyivät Väre Energia Oy:n nimiin. Väre on Jyväskylän Energian, Lappeenrannan Energian, Savon Voiman sekä Kuopion Energian yhdessä perustama ja omistama sähkönmyyntiin sekä monipuolisiin energiapalveluihin keskittynyt yritys. Jatkossa Väre hoitaa perustajayhtiöiden sähkönmyynnin sekä siitä laskuttamisen.
                                                                                                                                                                          
JE:n sähkönmyyntiasiakkaiden sopimukset siirtyivät Väreelle 1.1.2019. JE laskuttaa Väreen sähkönmyynnin osuuden helmikuun 2019 loppuun saakka. 1.3.2019 alkaen Väre laskuttaa itse sähkönmyynnin osuuden omalla laskullaan, jonka jälkeen kaikki Väreen asiakkaat saavat sähkönmyynnin ja -siirron laskut erillisinä laskuinaan. Väreen ensimmäiset laskut koskevat maaliskuun sähkönkulutusta ja laskut niistä tulevat huhtikuussa.

Mikäli asiakkaan sähköverkkoyhtiönä on aiemmin ollut Jyväskylän kantakaupunkialueella toimiva JE-Siirto Oy, on yksi lasku kattanut aiemmin sekä sähkönmyynnin että -siirron. Jatkossa myynnin osuuden laskuttaa Väre ja siirron JE-Siirto Oy (laskulla nimellä Jyväskylän Energia). Järjestelmämuutoksista johtuen laskutusrytmi voi poiketa totutusta maaliskuun osalta, mutta tämän jälkeen rytmi palaa normaaliksi.

Muista muutoksista laskutukseen on kerrottu verkkosivuillamme: https://www.jyvaskylanenergia.fi/artikkelit/artikkeli/2968/vareen_asiakas_tarkista_tasta_muutokset_laskutukseen

Muutoksiin liittyvissä kysymyksissä auttavat Väreen ja JE:n asiakaspalvelut

Väreen asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-20 ja lauantaisin klo 10-16 numerossa 03 777 3131. Väreelle voi myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)vare.fi ja lisäksi yhteyden saa Väreen verkkosivujen www.vare.fi chat-palvelun kautta.

JE:n asiakaspalvelu palvelee maanantaista sunnuntaihin kellon ympäri numerossa 014 366 4010. Yhteyden JE:n asiakaspalveluun saa myös www.jyvaskylanenergia.fi -sivujen chatin tai sähköisen yhteydenottolomakkeen kautta.

Lisätiedot:
Asiakkuusjohtaja Jukka Pennanen, Jyväskylän Energia, p. 044 200 8588
Myyntijohtaja Satu Kuusinen, Väre, p. 040 732 7447