Jyväskylän Energian veden jakelussa on häiriö alueella Halssila, Halssilanrinne, Lutakko, Mattilanpelto, Yläkaupunki, Kuokkala, Ristonmaa, Kuokkalanpelto, Keljo, Tarhamäki, Hämeenlahti, Ristikivi, Sippula, Nenäinniemi, Väinölä. Häiriö alkoi kello 05:00.

Arvioitu päättymisaika: 22.02. klo 9:30. Veden paine voi olla alhainen näillä alueilla.

Katkoalueella on 1992 JE:n vedenkäyttöpaikkaa. Häiriöviestit Jyväskylän Energialta tilanneille on lähetetty katkotiedotteet. Lähetämme seuraavan viestin katkon päättymisestä tai arvioidusta päättymisajasta.

Vedenjakelun alkaessa uudelleen saattaa verkostosta irrota sakkaa tai ilmaa, jotka voivat samentaa vettä. Epätavallisen väristä, tuoksuista tai makuista vettä ei tule käyttää talousvetenä. Yleensä vesi kirkastuu, kun sitä juoksuttaa. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa!

Häiriöalueen kartalla näet tästä.

Lisätiedot:

Jyväskylän Energian käyttökeskus

p. 014 366 4040