Alvan kaukolämmön jakelussa on häiriö seuraavalla alueella: Seppälänkangas, Huhtasuo, Kangaslampi, Sulku, Mannila, Lohikoski, Holsti, Seppälä, Kangasvuori, Taulumäki, Kortepohja, Haukkala, Nisula, Viitaniemi, Tourula, Puistola, Vanha hautausmaa, Kypärämäki, Köhniö, Harju, Savela, Syrjälä, Halssila, Halssilanrinne, Keskusta, Lutakko, Mäki-Matti, Savela, Rautpohja, Myllyjärvi, Keltinmäki, Mattilanpelto, Yläkaupunki, Kuokkala, Kukkumäki, keskussairaala, Ristonmaa, Kuokkalanpelto, Keljo, Tarhamäki, Hämeenlahti, Ristikivi, Sippula, Nenäinniemi, Etelä-Keljo, Keljonkangas, Sääksvuori, Kaakkovuori, Palokankeskus, Keski-Palokka, Ankeriasjärvi, Vääräjärvi, Säynätsalo, Lehtisaari.
Häiriö alkoi 07.11. kello 00:00. Vian aiheuttaja:Keljonlahden kunnossapitotyö.
Häiriön piirissä on kaikkiaan 4872 lämmönkäyttöpaikkaa.
Häiriöviestit tilanneille on lähetetty tiedotteet. Tiedotamme häiriön päättymisestä erikseen.
Häiriöalueen kartalla näet tästä.