Jyväskylän Energia on nyt Alva. Nimenmuutoksestamme johtuen sähkö-, lämpö- ja vesilaskusi lähettäjä on jatkossa Alva-yhtiöt Oy.

Maanantaina 11.11. alkanut ja 27.11. päättynyt postilakko aiheuttaa edelleen viivettä paperilaskujen perilletuloon. Jos sait laskumme vasta postilakon päätyttyä ja laskun eräpäivä on jo menneisyydessä, voit maksaa laskusi 9.12. mennessä ilman lisäkuluja.

Nyt on myös oivallinen hetki vaihtaa paperilasku e-laskuksi. E-lasku on sähköinen lasku, jonka saat verkkopankkiisi. Kun tilaat e-laskun, seuraavat laskusi tulevat verkkopankkiin. E-laskusta ei koidu sinulle ylimääräisiä kustannuksia.

Tee e-laskusopimus verkkopankissasi. E-laskusopimusta varten tarvitset verkkopankkitunnusten lisäksi asiakasnumeron ja laskutussopimusnumeron, jotka löytyvät Alvan laskusta. Huomaathan, että sähkö-, vesi- ja kaukolämpölaskut vaativat kukin erillisen e-laskusopimuksen.

Takautuvasti e-laskun tilaaminen ei kuitenkaan onnistu. Ellet lakon takia saa laskua ajallaan tai haluat tarkastaa laskutilanteesi, näet laskusi sähköisestä palvelukanavastamme Monitorista. Monitorista löydät myös kaikki tarvittavat laskutiedot e-laskun tilaamista varten.

Lisätietoja Alvan asiakaspalvelusta p. 014 366 4010 tai asiakaspalvelu@alva.fi.