Yhteiskunnallisesti elintärkeiden toimintojen tuottajana Alva varautuu koronavirukseen erityisen huolella yhteistyössä kumppaneidensa kanssa pyrkien ehkäisemään viruksen leviämistä. Henkilöstömme työskentelee mahdollisuuksien mukaan etänä, vältämme matkustamista ja fyysisiä kokoontumisia sekä minimoimme kontaktit kriittisiä toimintoja ylläpitävän henkilöstön kanssa.

Veden ja energian tuotanto ja jakelu sekä palvelumme toimivat tällä hetkellä normaalisti. Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja päivitämme toimintaamme varautumisen edellyttämällä tavalla.

Koronaviruksen leviämisriski juomaveden välityksellä on erittäin pieni. Raakaveden saastuminen viruksilla jäteveden tai suoraan ulosteiden tai ysköksien välityksellä on epätodennäköistä. Jos vesilaitoksen raakaveteen päätyisi koronaviruksia, vedenkäsittely, erityisesti desinfiointi kloorilla, UV-valolla ja/tai otsonilla, tuhoaa ne oletettavasti tehokkaasti.

 

Lisätiedot:

Alva-yhtiöt Oy, asiakkuusjohtaja Jukka Pennanen, p. 044 200 8588