Maanalaisen sähkömuuntamon saneeraus Gummeruksenkadun ja Kauppakadun kulmassa on alkanut.

Alueilla Gummeruksenkatu 13 – 5 sekä Kauppakatu 10 – 12 aloitetaan kaapeliasennukset 2.6.2020. Kaapelit asennetaan Gummeruksenkadun etelänpuoleiselle ja Kauppakadun Jyväsjärven puoleiselle jalkakäytävälle. Asennustöitten takia kadut joudutaan katkaisemaan muutamasta kohtaa.

Työt valmistuvat kesäkuun loppuun mennessä.

Saneeraus- ja asennustyöt aiheuttavat poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä sekä kadunvarren pysäköintipaikkojen sulkemisen. Autoilijoita, jalankulkijoita ja pyöräilijöitä pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta työmaan läheisyydessä liikkuessa.

Pahoittelemme töistä lähiympäristölle aiheutuvaa haittaa!
 

Lisätiedot: 

Alva-yhtiöt Oy, projektipäällikkö Ilkka Rouniola, p. 050 465 7164
Urakoitsija Elektron E Oy, projektipäällikkö Pentti Laaksonen, p. 0400 631 432