Cygnaeuksenkadulla ja Vapaudenkadulla uusitaan sähköverkkoa. Kesäkuussa käynnistyneet työt jatkuvat maakaapelireittien maanrakennustöillä ja kaapeliasennuksilla Cygnaeuksenkadun ja Vapaudenkadun risteysalueella sekä Cygnaeuksenkadun ja Vapaudenkadun kevyen liikenteen väylillä.

Työt alkavat keskiviikkona 19.8. maanrakennustöillä. Rakennustyöt valmistuvat 3.9. mennessä. Rakennustöiden päätyttyä maanrakennustöitä vaatineet alueet asfaltoidaan.

Sekä maanrakennus- että asennustyöt aiheuttavat poikkeuksellisia liikennejärjestelyjä, kadunvarren pysäköintipaikkojen sulkemisen sekä meluhaittaa. Työmaan läheisyydessä liikkuvia autoilijoita, jalankulkijoita ja pyöräilijöitä kehotetaan noudattamaan erityistä varovaisuutta.

Pahoittelemme töistä lähiympäristölle aiheutuvaa haittaa!


Lisätiedot:

Alva-yhtiöt Oy, projektipäällikkö Jarmo Jäntti, p. 050 344 5457 (ark. 8-16)

Urakoitsija Elektron E Oy, projektipäällikkö Pentti Laaksonen, p. 0400 631 432