Nisulassa 31.8. alkava vesihuoltosaneeraus aiheuttaa poikkeusjärjestelyjä liikenteeseen loppuvuoden ajan. Työmaa kattaa Kisakadun, Aatoksenkadun sekä osan Jalonraitista ja ulottuu pienin osin myös Sepänkadulle ja Viitaniementielle. Saneeraus valmistuu viikolla 51, mutta vuodenajan vuoksi jälkityöt, kuten nurmetus, istutukset ja asfaltointi, toteutetaan keväällä 2021.

Saneeraus toteutetaan yksi alue kerrallaan, aina noin 100 metrin matkalta. Työmaa-alueella liikenneväylät kapenevat tai siirtyvät kiertoreiteille. Saneerauksen vuoksi alueella tulee olemaan myös vesikatkoja, joista tiedotetaan etukäteen katkon piirissä olevia kiinteistöjä. Työmaa-alueella liikkuvia kehotetaan noudattamaan erityistä varovaisuutta.

Pahoittelemme työmaasta ja poikkeusjärjestelyistä aiheutuvaa haittaa!

Työmaan yhteystiedot

Urakoitsija: Maansiirto Mäkelä Oy
Matti Kohonen, p. 041 730 4374
Ville Häkkinen, p. 044 792 6751

Rakennuttaja: Alva-yhtiöt Oy
Tero Poikonen, p. 040 651 4854, tero.poikonen@alva.fi
Iltaisin ja viikonloppuisin Alvan käyttökeskus, p. 014 366 4040