Veden säästöä syntyy kun veden mittaminen ja seuraaminen tehdään näkyväksi. Mittareiden kuukausittainen tarkistaminen ja laskuttaminen muuttuu todella kustannustehokkaaksi, kun tiedonkeruu automatisoidaan. Tämä kannustaa entistä paremmin myös säästämään vettä, kun kulutuslukemat ovat reaaliajassa.

Veden etäluenta tapahtuu kätevimmin etäluettavan Alva Vesimittarin avulla. Mittaria ei tarvitse käydä erikseen lukemassa ja kulutusta vastaava laskutus tapahtuu kuukausittain – helposti, luotettavasti ja vaivattomasti. Mittarilukemat päivittyvät myös Monitori-palveluumme, joten kulutuksen seuraaminen on sujuvaa ja vaivatonta.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen veden etäluennasta.

Ota meihin yhteyttä

Uusiin kiinteistöihin etäluettavat vesimittarit

Kaikkiin Alvan vesiverkkoalueelle rakennettaviin uusiin kiinteistöihin (pois lukien omakotitalot ja paritalot) asennetaan maaliskuun alusta alkaen etäluettava päävesimittari. Vanhempien kiinteistöjen päävesimittarit vaihdetaan etäluettaviksi vuoden 2021 aikana alkavan massavaihdon yhteydessä. Tuolloin vaihdot alkavat vanhimmista vesimittareista ja etenevät uusimpiin. Kaikki Alvan vesiverkon alueella olevat kiinteistöt siirtyvät etäluennan piiriin vuosien 2020-2025 aikana.