Tilaa nyt ARA-rahoitteinen Parkkipaikka -starttipaketti

Vaikka taloyhtiössäsi ei olisi vielä ainuttakaan sähköautoa, on sähköautojen yleistymiseen silti syytä varautua. Mainio konsti tähän on hankkia Alvalta ARA-rahoituskelpoinen, kuuden autopaikan Parkkipaikka -starttipaketti.

Paketti sisältää 3 kpl hitaaseen lataukseen soveltuvia älytolppia asennettuina. Tämä mahdollistaa sähköauton latauksen kuudelle (6) autopaikalle. Palvelumaksu sisältää pysäköinti/lataussovelluksen käytön, laite- ja järjestelmäylläpidon sekä tietoliikenteen.

Latauslaitteet ovat taloyhtiön omistuksessa.

  • Investointikustannus 2240 € (alv. 0 %)
  • Palvelun hinta 5 €/kk/autopaikka (alv. 24 %)
  • Sopimusaika 24 kk, jonka jälkeen jatkuu toistaiseksi voimassa olevana

 

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä alla olevan Ota yhteyttä -painikkeen takaa löytyvällä lomakkeella. Ruksi kohta ”Mainio Parkkipaikka” ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös tehdä  starttipakettitilauksen tai kysyä lisätietoa myös ottamalla yhteyden tämän sivun alareunassa mainittuihin asiantuntijoihimme.

Ota yhteyttä

 

Asiakastarina: As. Oy Ainolan Helmi

Asunto-osakeyhtiö Ainolan Helmen pihalle asennettiin keväällä 2019 yhteensä kuusi sähköauton latauspistettä. Alvan Parkkipaikka -palvelu mahdollisti sen, että latausominaisuus voitiin asentaa osaksi olemassa olevia lämmityspisteitä. Lue asiakastarina ja katso video: Asiakastarina Mainio Parkkipaikka – As. Oy Ainolan Helmi