Alva on haluttu työnantaja, joka tukee henkilöstön kehittymistä ja hyvinvointia. Noin 250 asiantuntijan henkilöstö työskentelee Jyväskylässä. Ammattilaistemme tehtävät ovat monipuoliset. Yhteistä tuotannollisessa organisaatiossamme ovat korkeat osaamisvaatimukset.

Perustehtävämme on luoda edellytykset asiakkaiden hyvinvoinnille tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja energian ja veden tuotantoon, jakeluun ja käyttöön. Meillä on myös käynnissä useita kehitysprojekteja, joissa henkilöstö hankkii uusia asiantuntijuuksia ja rakentaa itse huomisen työyhteisöään.

Merkittävä osa henkilöstöstämme työskentelee voimalaitoksilla ja vesilaitoksilla. Sähkön, kaukolämmön ja veden verkostojen suunnittelussa, rakennuttamisessa ja kunnossapidossa työ etenee synergisellä otteella yli tuoterajojen. Myös myynti, markkinointi ja viestintä palvelevat kaikkia asiakkaitamme.

Jos avoimissa työpaikoissamme ei juuri nyt ole sinua kiinnostavaa tehtävää, voit jättää meille avoimen työhakemuksen. Voit myös ehdottaa gradun tai opinnäytetyön aihetta tai hakea harjoitteluun.