Alva on haluttu työnantaja, joka tukee henkilöstön kehittymistä ja hyvinvointia. Noin 230 asiantuntijan henkilöstö työskentelee pääsääntöisesti Jyväskylässä, osa myös Viitasaarella.

Perustehtävämme on luoda edellytykset asiakkaiden hyvinvoinnille tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja energian ja veden tuotantoon, jakeluun ja käyttöön. Meillä on myös käynnissä useita kehitysprojekteja, joissa henkilöstömme pääsee kerryttämään uutta osaamista ja rakentaa itse huomisen työyhteisöään.

Merkittävä osa henkilöstöstämme työskentelee energian- ja vedentuotannossa. Sähkön, lämmön ja veden verkostojen suunnittelussa, rakennuttamisessa ja kunnossapidossa työ etenee synergisellä otteella yli tuoterajojen. Tukitoiminnoissa työtään tekevät hyvin monialaiset asiantuntijamme.

Alallamme tarvitaan monipuolista ja ajantasaista osaamista, jonka vuoksi kannustamme henkilöstöämme kehittymään ja suhtaudumme positiivisesti esimerkiksi lisäkouluttautumiseen. Tahdomme olla luomassa avointa ja innovatiivista työkulttuuria, jossa arvostetaan niin omaa kuin toisen työtä. Syrjimättömyys ja yhdenvertaisuus sekä työturvallisuus ovat meille perusasioita, jotka toteutuvat niin työyhteisössämme kuin suhteissamme sidosryhmiimme.

Lue lisää työtehtävistä ja kokemuksista Alvalla

Monipuolisia uravalintoja energian ja vesihuollon parissa
Henna Jalava: Alanvaihtaja Alvalla kesätöissä
Lauri Seilonen: Kesätöissä Alvalla

Olemme Future Workplaces 2023 -sertifioitu yritys.

Jos avoimissa työpaikoissamme ei juuri nyt ole sinua kiinnostavaa tehtävää, voit jättää meille avoimen työhakemuksen. Voit myös ehdottaa gradun tai opinnäytetyön aihetta tai hakea harjoitteluun.