Alva Sähköverkko

Me huolehdimme, että sähkö löytää tiensä sinunkin pistorasiaasi. Panostamme hyvään verkon suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja käyttöön, jotta sähköntoimitus on Jyväskylän kantakaupunkialueella varmalla pohjalla ja mahdolliset sähkökatkot pysyvät lyhyinä.

Ajankohtaista

Näin varaudut sähkökatkoon

Kaupungeissa sähkökatkoja ilmenee harvoin, mutta laiterikkojen ja työmaiden takia ne ovat mahdollisia. Jos sähköt katkeavat, säilytä maltti ja odota rauhallisesti sähköjen palautumista. Syytä huoleen ei ole, mutta tilanteeseen on hyvä varautua etukäteen.
 

Lue lisää

Ajankohtaista

Miten toimia, kun oma sähkönmyyntiyhtiö lopettaa toimintansa?

Sähkömarkkinoiden tilanne on tällä hetkellä haastava ja moni myyjäyhtiö on lopettanut tai lopettamassa toimintaansa. Mitä tällaisesta voi asiakkaalle seurata ja onko syytä olla huolissaan sähköjen katkeamisesta?

Lue lisää

Datahub

Keskitetty tiedonvaihto, datahub, parantaa sähköyhtiöiden asiakaspalvelua ja mahdollistaa uudenlaisten palveluiden kehittämisen.

Lue lisää

Ajankohtaista

Käyttökeskuksessa valvotaan, jotta asiakas voi nukkua ja keittää kahvinsa rauhassa

Alvan käyttökeskuksessa valvotaan kellon ympäri. Ympärivuorokautisella valvonnalla varmistetaan, että kaupunkilaisten arki sujuu mahdollisimman huolettomasti. Käyttökeskuspäivystäjä Tommi Kauppinen kertoo, kuinka hommat käyttökeskuksella sujuvat ja miksi asiakkaiden viestit ovat tärkeitä.

Lue lisää

Ajankohtaista

Oman pääoman tuotto on huono mittari sähkönsiirtoyhtiöiden vertailussa

Sähkönsiirtoyhtiöiden viime vuoden tuotoista uutisoitiin viime viikolla. Artikkelissa esitetyt oman pääoman tuottoluvut eivät esim. Alvan sähkönsiirron osalta pidä paikkaansa. Talousjohtajamme Pasi Jalonen avaa aihetta blogissaan.

Lue lisää