Alva Sähköverkko

Me huolehdimme, että sähkö löytää tiensä sinunkin pistorasiaasi. Panostamme hyvään verkon suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja käyttöön, jotta sähköntoimitus on Jyväskylän kantakaupunkialueella varmalla pohjalla ja mahdolliset sähkökatkot pysyvät lyhyinä.

Lakkautustuotteet

Alva Sähköverkko Oy lakkauttaa osan verkkopalvelutuotteistaan 1.5.2022 ja 1.2.2023. Lue lisää lakkautettavista sekä korvaavista tuotteista.

Lue lisää

Datahub

Keskitetty tiedonvaihto, datahub, parantaa sähköyhtiöiden asiakaspalvelua ja mahdollistaa uudenlaisten palveluiden kehittämisen.

Lue lisää

Ajankohtaista

Laskemme sähkön verkkopalveluhintoja vuoden 2022 alusta

Verkkopalveluhintamme ovat jatkossakin valtakunnan tasolla tarkasteltuina erittäin edullisia. Hinnanlasku koskee kaikkia asiakkaitamme. Katso muutokset tyyppikäyttäjittäin.

Lue lisää

Ajankohtaista

Käyttökeskuksessa valvotaan, jotta asiakas voi nukkua ja keittää kahvinsa rauhassa

Alvan käyttökeskuksessa valvotaan kellon ympäri. Ympärivuorokautisella valvonnalla varmistetaan, että kaupunkilaisten arki sujuu mahdollisimman huolettomasti. Käyttökeskuspäivystäjä Tommi Kauppinen kertoo, kuinka hommat käyttökeskuksella sujuvat ja miksi asiakkaiden viestit ovat tärkeitä.

Lue lisää

Ajankohtaista

Oman pääoman tuotto on huono mittari sähkönsiirtoyhtiöiden vertailussa

Sähkönsiirtoyhtiöiden viime vuoden tuotoista uutisoitiin viime viikolla. Artikkelissa esitetyt oman pääoman tuottoluvut eivät esim. Alvan sähkönsiirron osalta pidä paikkaansa. Talousjohtajamme Pasi Jalonen avaa aihetta blogissaan.

Lue lisää

Ajankohtaista

Jyväskylässä Suomen halvimmat sähkönsiirtohinnat

Energiaviraston uudet sähkön siirtohintojen tilastot tuovat positiivisia uutisia: Alva Sähköverkon alueella hinnat ovat eri tyyppikäyttäjille joko koko maan edullisimmat tai edullisimpien joukossa.

Lue lisää