Alva Sähköverkko

Me huolehdimme, että sähkö löytää tiensä sinunkin pistorasiaasi. Panostamme hyvään verkon suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja käyttöön, jotta sähköntoimitus on Jyväskylän kantakaupunkialueella varmalla pohjalla ja mahdolliset sähkökatkot pysyvät lyhyinä.

Ajankohtaista

Käyttökeskuksessa valvotaan, jotta asiakas voi nukkua ja keittää kahvinsa rauhassa

Alvan käyttökeskuksessa valvotaan kellon ympäri. Ympärivuorokautisella valvonnalla varmistetaan, että kaupunkilaisten arki sujuu mahdollisimman huolettomasti. Käyttökeskuspäivystäjä Tommi Kauppinen kertoo, kuinka hommat käyttökeskuksella sujuvat ja miksi asiakkaiden viestit ovat tärkeitä.

Lue lisää

Ajankohtaista

Oman pääoman tuotto on huono mittari sähkönsiirtoyhtiöiden vertailussa

Sähkönsiirtoyhtiöiden viime vuoden tuotoista uutisoitiin viime viikolla. Artikkelissa esitetyt oman pääoman tuottoluvut eivät esim. Alvan sähkönsiirron osalta pidä paikkaansa. Talousjohtajamme Pasi Jalonen avaa aihetta blogissaan.

Lue lisää

Ajankohtaista

Kaupattiinko sinulle siirtohintasäästöä?

Sähkön siirtoa ei voi edelleenkään kilpailuttaa, vaikka osa sähkönmyyntiyhtiöistä on ryhtynyt myyntisopimusten kylkiäisinä tarjoamaan säästöjä sähkönsiirron osuuteen. Todellisuudessa kyse on siirtotuotteen ja pääsulakekoon tarkistamisesta, jotka asiakkaamme voi tarkistaa asiakaspalvelustamme maksutta.

Lue lisää

Sähkökatkoihin varautuminen

Jokainen keskeytys sähkönjakelussa tuntuu kurjalta. Alva Sähköverkon henkilökunta tekee kaikkensa, että keskeytysajat pysyisivät mahdollisimman lyhyinä, olosuhteista riippumatta.

Lue lisää

Ajankohtaista

Sähköverkkoyhtiö – muutakin kuin lasku, katko ja työmaa

Sujuva sähköntoimitus on monien seikkojen summa. Blogissaan Alva Sähköverkko Oy:n toimitusjohtaja Janne Pirttimäki kertoo, mitä kaikkea sähkönjakelu käytännössä tarkoittaa ja miksi sähkönsiirtomaksuja ylipäänsä peritään.

Lue lisää

Uudet liittymät

Sähköverkkoon liittymisen edellytyksenä on liittymistilaus, joka tehdään sähköisen asiointipalvelumme Monitorin kautta.

Lue lisää