Alva Sähköverkko

Me huolehdimme, että sähkö löytää tiensä sinunkin pistorasiaasi. Panostamme hyvään verkon suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja käyttöön, jotta sähköntoimitus on Jyväskylän kantakaupunkialueella varmalla pohjalla ja mahdolliset sähkökatkot pysyvät lyhyinä.

Ajankohtaista

Harkitsetko aurinkopaneelien hankkimista, huomioi nämä asiat

Yhä useampi haluaa asennuttaa kiinteistöönsä aurinkopaneelit, jotta voi tuottaa sähköä itse ekologisesti. Aurinkosähköjärjestelmän hankinnassa pitää kuitenkin huomioida monta asiaa aina suunnitteluvaiheesta käyttöönottoon asti.

Lue lisää

Ajankohtaista

Näin varaudut sähkökatkoon

Kaupungeissa sähkökatkoja ilmenee harvoin, mutta laiterikkojen ja työmaiden takia ne ovat mahdollisia. Jos sähköt katkeavat, säilytä maltti ja odota rauhallisesti sähköjen palautumista. Syytä huoleen ei ole, mutta tilanteeseen on hyvä varautua etukäteen.
 

Lue lisää

Ajankohtaista

Miten toimia, kun oma sähkönmyyntiyhtiö lopettaa toimintansa?

Sähkömarkkinoiden tilanne on tällä hetkellä haastava ja moni myyjäyhtiö on lopettanut tai lopettamassa toimintaansa. Mitä tällaisesta voi asiakkaalle seurata ja onko syytä olla huolissaan sähköjen katkeamisesta?

Lue lisää

Datahub

Keskitetty tiedonvaihto, datahub, parantaa sähköyhtiöiden asiakaspalvelua ja mahdollistaa uudenlaisten palveluiden kehittämisen.

Lue lisää