Autamme sinua eri kanavissa

Saat yhteyden asiakaspalvelijoihimme verkkosivujemme chatin kautta (ark. 8-20, la 9-16), tällä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse asiakaspalvelu@alva.fi sekä puhelimitse.

Sähköinen asiointipalvelu käytössäsi 24/7

Jyväskylän alueen asiakkaitamme palvelee sähköinen asiointipalvelu Monitori. Monitorissa voit tarkastella omia sopimus- ja laskutustietojasi, sähkön, lämmön ja veden kulutusta sekä yhteydenottohistoriaasi. Rakentajana voit tilata sähkön lämmön ja veden liittymissopimukset verkossa, seurata oman liittymätilauksesi etenemistä sekä tehdä tilaukseesi liittyviä tehtäviä. Palvelun kautta voit myös tilata puhelimeesi tai sähköpostiisi kiinteistöjäsi koskevat häiriötiedotteet. Ilman rekisteröitymistä onnistuvat vikailmoituksen tekeminen ja veden mittarilukemien ilmoittaminen.

Kirjaudu tai rekisteröidy Monitoriin.

Myös viitasaarelaisten asiakkaidemme käytössä on sähköinen asiointipalvelu.

Asiakaspalvelu p. 014 366 4010 / ark. 8-20, la 9-16
  • Sähkön siirron, lämmön ja veden sopimusasiat ja muuttoilmoitukset
  • Sähkön siirron, kaukolämmön ja veden laskutus
  • Maksamattomien laskujen käsittely
  • Uudet sähkön, lämmön ja vesihuollon tonttiliittymät
Vikapäivystys p. 014 366 4040 / 24h
  • Eikö vettä tule tai sähköt toimi? Epäiletkö kaukolämmön toimituksessa häiriötä? Tarkista ennen soittoasi vikapäivystykseen, onko alueellesi merkitty häiriöitä tai työmaita, jotka aiheuttavat ennalta suunniteltuja keskeytyksiä. Häiriö- ja työmaatiedotteet löydät etusivultamme. Katso myös seuraavat vianetsintäohjeet:
  • Vikapäivystyksestä voit kysyä katkoista ja häiriöistä, joista et löydä tietoa sivuiltamme. Päivystysnumerossa ei käsitellä muita asiakaspalveluasioita.
  • Muista tilata oman alueesi häiriötiedotteet myös tekstiviestinä tai sähköpostina Monitori-asiointipalvelusta (Jyväskylä) tai WSE:n asiointipalvelusta (Viitasaari).
  • Huom! Vikapäivystys Viitasaari p. 0400 152 966 / 24 h
Yhteystiedot ja osoitteet
Vesihuollon vahingonkorvaukset

Lisätietoa vesihuollon häiriö- ja vahinkotilanteiden vahingonkorvauksista löydät osoitteesta: alva.fi/vesihuollon-vahingonkorvaukset