Alva Sähköverkko toimittaa Jyväskylässä tilapäissähköä määräaikaisiin tarpeisiin sekä kohteisiin, joissa ei ole tai ei ole tulossa pysyvää liittymää. Tilapäissähkö on tarkoitettu enintään yhden vuoden ajaksi. Jos sähkönkäyttötarve kestää yli vuoden, tulee sähkönjakeluverkkoon liittymisestä tehdä liittymissopimus ja maksaa hinnaston mukainen liittymismaksu.

Tilapäisestä sähköntarpeesta kannattaa sopia liittymispalvelumme kanssa hyvissä ajoin etukäteen, jotta voimme selvittää liittymän toteutuksen edellytykset. Emme aina voi taata tapahtumasähkön tilapäissähkön saatavuutta kaikkialle Jyväskylän alueella. Määrittelemme tilapäissähkön sähkökeskuksen sijainnin asiakkaan tarpeen mukaan siten, että sähkökeskukset asennetaan pääsääntöisesti Alvan muuntamoiden tai jakokaappien viereen. Sähkökeskuksia on mahdollista tarvittaessa vuokrata konevuokraamoista.

Huomioithan, että tilapäissähkön toimitusaika on noin 3 viikkoa. Tilapäissähkön hinta on sähkön verkkopalveluhinnastomme mukainen ja sisältää tilapäissähkön kytkennän, mittaroinnin ja purun.

Jyväskylän kaupungilla on varattu tapahtumia varten omia sähkönjakelupisteitä Kauppakadulla, Lounaispuistossa ja Lutakossa. Niiden käytöstä on mahdollista sopia suoraan Jyväskylän kaupungin kanssa.

Tiedustele tilapäissähköä erillisellä lomakkeella tai ota yhteyttä liittymispalveluumme (liittymispalvelu(at)alva.fi).

Rakennusaikainen työmaasähkö otetaan pääsääntöisesti asiakkaan liittymästä, johon tehdään liittymäsopimus. Rakennusaikaisen työmaasähkön voi tilata valtuutettu sähköurakoitsija urakoitsijapalvelun kautta.

Hinnastomme löytyvät täältä: alva.fi/sahkoverkko/hinnastot-ja-sopimusehdot/