Tilapäissähköä voit tilata sellaisiin kohteisiin, joissa ei ole tai joihin ei tule pysyvää liittymää. Huomaathan, että kohteissa, joihin on tulossa pysyvä rakennus ja liittymä, asiakkaan valtuuttama sähköurakoitsija tilaa kytkennän ja mittaroinnin Alvan urakoitsijapalvelusta.

Jyväskylän kaupunki on varannut sähkönjakelupisteitä tapahtumia varten. Sähkönjakelupisteitä löytyy Kauppakadulta, Kirkkopuistosta, Lounaispuistosta, Tourujoen puistosta sekä Lutakosta. Näiden sähkönjakelupisteiden käytöstä on mahdollista sopia Jyväskylän kaupungin kanssa.

Tilapäissähkön toimitusaika on noin 3 viikkoa tilauksesta. Mittaroitavan sähkökeskuksen toimituksesta vastaa asiakas. Tilapäissähköstä peritään maksu palveluhinnaston mukaisesti: Alva Sähköverkko erikoispalveluhinnasto 1.3.2022 alkaen.

Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat sähköpostiisi vahvistusviestin lomakkeen lähettämisestä. Mikäli sellaista ei sähköpostiisi tule (tarkistathan myös roskapostin), voit olla yhteydessä liittymispalveluumme osoitteeseen liittymispalvelu(at)alva.fi ja tarkistaa, onko lomake saapunut perille.