Uusi sähkösopimus: Ota yhteyttä haluamaasi sähkönmyyntiyhtiöön. Sähkönmyyjäsi hoitaa sopimuksen aloittamisen sekä ilmoituksen Alva Sähköverkolle. Oman alueen sähköverkkoyhtiötä ei voi kilpailuttaa, vaan verkkoyhtiö määräytyy asuinalueen ja siellä olevan verkonhaltijan mukaan.

Jyväskylän alueella toimitusvelvollinen sähkönmyyjä on Väre. Toimitusvelvollinen myyjä tarkoittaa paikallista markkinajohtajaa. Se on velvollinen tarjoamaan julkisen hinnan ja samat ehdot kyseisen verkon alueella oleville toimitusvelvollisuuden piiriin kuuluville asiakkaille, joita ovat kuluttajat ja pienet yritykset.

Huom! Sähkönmyyntisopimus ei ole liitoksissa sähköverkkosopimukseen, joka tulee siis aina oman alueesi verkot omistavalta sähköverkkoyhtiöltä.

Sähkösopimuksen päättäminen: Ilmoita sähkösopimuksesi päättämisestä sähkönmyyntiyhtiöösi. Sinun ei tarvitse enää ilmoittaa muutosta Alva Sähköverkolle, vaan sähkönmyyjäsi hoitaa sen puolestasi.

Uusi vesi- ja lämpösopimus: Sopimuksen tekoa varten tarvitsemme sopimuksen aloituspäivän sekä kauppakirjakopion kiinteistön liittymien omistajan siirtoa varten. Vesisopimukselle tarvitsemme myös vesimittarin alkulukema. Voit toimittaa tarvittavat tiedot tällä lomakkeella.

Vesi- ja lämpösopimuksen päättäminen: Vesi- tai lämpösopimuksesi päättämistä varten tarvitsemme sopimuksen päättämispäivän sekä kauppakirjakopion kiinteistön liittymien omistajan siirtoa varten. Vesisopimuksen päättämistä varten tarvitsemme myös vesimittarin loppulukeman. Voit toimittaa tarvittavat tiedot oheisella lomakkeella tällä lomakkeella. Mikäli Alvalle ei ilmoiteta kohteesta mittarilukemaa, meillä on oikeus suorittaa laskutus arvion perusteella tai periä palveluhinnaston mukainen korvaus suorittamastamme luennasta.

Liittymien siirrot: Kiinteistökaupan yhteydessä sähkö-, vesi- tai lämpöliittymä siirretään uudelle omistajalle. Liittymien siirtoa varten uuden omistajan on toimitettava kauppakirjan kopio asiakaspalveluumme osoitteeseen: asiakaspalvelu[at]alva.fi. Kerros- tai rivitalohuoneiston oston tai myynnin yhteydessä tätä ei tarvitse tehdä, kun kyse ei ole koko kerros- tai rivitalokiinteistön omistajan vaihtumisesta.

Muistathan, että muuttoilmoitus on hyvä tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen muuttopäivää. Kun ilmoitat muutosta ajoissa, saat sähköt, veden ja lämmön sujuvasti uuteen kotiisi.

Alva Viitasaari Veden osalta löydät muuttoon liittyvät asiat tältä sivulta: Alva Viitasaari Vesi – Muuttajalle