Uusi sähkösopimus: Ota yhteyttä haluamaasi sähkönmyyntiyhtiöön. Sähkönmyyjäsi hoitaa sopimuksen aloittamisen sekä ilmoituksen Alva Sähköverkoille.

Jyväskylän alueella toimitusvelvollinen sähkönmyyjä on Väre. Uuden sähkönmyyntisopimuksen voit tehdä Väreen omilla sivuilla. Väre on Alvan, Savon Voiman, Kuopion Energian sekä Lappeenrannan Energian yhteinen palveluyritys, jonka ytimessä ovat innovatiiviset ja ympäristöystävälliset energiapalvelut sekä kattavat online- ja mobiilipalvelut.

Sähkösopimuksen päättäminen: Ilmoita sähkösopimuksesi päättämisestä sähkönmyyntiyhtiöösi. Sinun ei tarvitse enää ilmoittaa muutosta Alvalle, vaan sähkönmyyjäsi hoitaa sen puolestasi.

Uusi vesi- ja lämpösopimus: Sopimuksen tekoa varten tarvitsemme sopimuksen aloituspäivän sekä kauppakirjakopion kiinteistön liittymien omistajan siirtoa varten. Vesisopimukselle tarvitsemme myös vesimittarin alkulukema. Voit toimittaa tarvittavat tiedot tällä lomakkeella.

Vesi- ja lämpösopimuksen päättäminen: Vesi- tai lämpösopimuksesi päättämistä varten tarvitsemme sopimuksen päättämispäivän sekä kauppakirjakopion kiinteistön liittymien omistajan siirtoa varten. Vesisopimuksen päättämisestä varten tarvitsemme myös vesimittarin loppulukeman. Voit toimittaa tarvittavat tiedot oheisella lomakkeella tällä lomakkeella.

Muistathan, että muuttoilmoitus on hyvä tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen muuttopäivää. Kun ilmoitat muutosta ajoissa, saat sähköt, veden ja lämmön sujuvasti uuteen kotiisi.