Laajis Oy on Jyväskylän Laajavuoressa sijaitseva aktiivisen ihmisen huvipuisto, joka liikuttaa ihmisiä ulkoilmassa. Yritys tarjoaa toimintaa vuodenajasta riippumatta: aktiviteetteja on tarjolla hiihtokoulusta lasketteluun ja frisbeegolfista seikkailuratoihin. Laajis tekee Alvan kanssa yhteistyötä, josta hyötyvät molemmat osapuolet.

Laajiksen toimitusjohtaja Lasse Niivuori on tyytyväinen Alvan kanssa tehtävään yhteistyöhön.

Alvan ja Laajiksen asiakkuus käsittää sähkön, veden ja kaukolämmön toimittamisen. Tämän lisäksi vesi- ja energia-alan yritys toimittaa Laajikseen myös asiakkaita, kuten Laajiksen toimitusjohtaja Lasse Niivuori asian ilmaisee.

– Alvalla on Keski-Suomen alueella aktiivinen asiakaskunta, ja meillä on yhteinen intressi tarjota heille elämyksiä. Järjestämme Alvan asiakkaille esimerkiksi erilaisia tapahtumapäiviä ulkoilmahuvipuistossamme, Niivuori selventää.

Markkinointiyhteistyö palvelee kaikkien tarkoitusta

– Se, että olemme alkaneet nitomaan perinteisen kumppanuuden päälle muitakin yhteistyökuvioita, on hyödyttänyt ja palvellut kaikkien tarkoitusta. Alvalla on ollut tarjota meille fiksuja ratkaisuja, Niivuori sanoo.

Alvan ratkaisut ovat olleet Laajiksen kannalta paitsi fiksuja myös hinnoittelultaan kilpailukykyisiä. Yritys saakin Niivuorelta kiitosta siitä, että kuluja todella optimoidaan.

– Alva tarjoaa meille oma-aloitteisesti vaihtoehtoja, joilla he uskovat olevan positiivista vaikutusta markkinoihin ja kävijämääriimme. Markkinointiyhteistyömme on todella hyödyttänyt meitä tässä asiakassuhteessa, Niivuori painottaa.

Kokemus yhteistyöstä on erinomainen

Niivuori korostaa, että juuri aktiivisen ja hyvän asiakaspalvelun vuoksi Alvan kanssa on mukava tehdä yhteistyötä. Asiakasyritystä lähestytään aina ratkaisujen kanssa, ja yrityksen liiketoiminta on vastuullista.

– Kokemus Alvan kanssa harjoitetusta yhteistyöstä on kaikin puolin hyvä ja jopa erinomainen, Niivuori kiittää.