Ekologista lähilämpöä

Ekologinen, huoleton ja toimitusvarma kaukolämpö on nimestään huolimatta todellista lähilämpöä – se tuotetaan sähkön ja lämmön yhteistuotannolla kahdessa omassa voimalaitoksessamme ja tuotantoon käytetään pääasiassa uusiutuvia, Keski-Suomen maakunnasta saatavia polttoaineita. Valitessasi Vihreä lämpö -tuotteen varmistut, että kotisi lämpenee 100 % uusiutuvilla energianlähteillä tuotetulla, päästöttömällä lämmöllä.

Kaukolämpö on kustannustehokas, luotettava ja edelleen Suomen suosituin lämmitysmuoto. Laitteiden huoltotarve on vähäinen, mutta jos jokin menee vikaan, saat meidät kiinni ympäri vuorokauden. Asiakkaamme arvostavat myös seuraavia seikkoja:

  • Edullinen kertainvestointi maksaa itsensä takaisin nopeasti
  • Toimintavarma lämmitysratkaisu nostaa kiinteistösi arvoa
  • Hyödyt jatkavat kertymistään rakennuksen koko elinkaaren ajan
  • Käyttökustannukset pysyvät kurissa, eikä huoltokatkoista tarvitse huolehtia

 

Lämpötuotteet

Normilämpö
Normilämpö on varma tapa huolehtia kotisi lämmityksestä ja lämpimästä käyttövedestä. Tasalaatuinen normilämpö on myös ympäristöystävällistä, koska se syntyy yhteistuotantovoimalaitoksissa sähköntuotannon yhteydessä. Näin polttoaineesta pystytään hyödyntämään jopa 90 %.

Vihreä lämpö
Vihreä lämpö tuotetaan Rauhalahden ja Keljonlahden voimalaitoksilla ympäristöystävällisellä, maakunnallisella puupolttoaineella. Päästötön Vihreä lämpö on arvovalinta, jolla vaikutat siihen, millaista energiaa tuotetaan ja käytetään. Vihreän lämmön perusmaksu määräytyy samoin kuin tavallisessa kaukolämmössä, energiamaksu on hitusen arvokkaampi. Vihreä lämpö on Gasum Portfolio Services Oy:n varmentamaa (Energiaviraston ylläpitämästä lämmön alkuperätakuurekisteristä).

Säästölämpö
Tuote on saatavana vain omakotitaloille ja se soveltuu parhaiten uusille kiinteistöille, joiden energian ominaiskulutus on alhainen, kuten esimerkiksi matalaenergiataloille

Kiinnostuitko?

Oletko rakentamassa tai vaihtamassa vanhemman talosi lämmitysmuotoa? Lue lisää kaukolämpöverkkoomme liittymisestä täältä.