Yksi tärkeimmistä asioista kiinteistössä on sopiva lämpötila. Tarvitset yrityksesi toimintaan sitten jäämerellistä viileyttä, tropiikin lämpöä tai mitä vain siltä väliltä, me olemme apunasi.

Autamme sinua näkemään taustat, ennakoimaan tulevaa ja hallitsemaan riskit. Saat käyttöösi yli satavuotisen asiantuntemuksemme, jolla tänäänkin tuotetaan energiaa eri muodoissa yli 100 000 ihmiselle. Avullamme hakemukset ja sopimukset hoituvat vaivattomasti ja ajallaan. Kokemuksestamme ja neuvoistamme on sinulle hyötyä jo suunnitteluvaiheessa, ja läpi koko rakennuksesi elinkaaren.

Usein parhaaksi lämmitysratkaisuksi nousee huoleton ja toimitusvarma kaukolämpö, mutta tarjoamme apuamme myös muunlaisten lämpö- ja viilennysratkaisujen suunnitteluun.

Huoleton ja toimitusvarma kaukolämpö

Alvan kaukolämpö tuotetaan ekologisesti sähkön ja lämmön yhteistuotannolla kahdessa voimalaitoksessamme. Kaukolämmön tuotantoon käytetään pääasiassa uusiutuvia, Keski-Suomen maakunnasta saatavia polttoaineita.

Kaukolämpö on kokonaiskustannuksiltaan markkinoiden edullisin lämmitysmuoto erityisesti suurille kiinteistöille. Se on kustannustehokas, luotettava ja edelleen Suomen suosituin lämmitysmuoto. Laitteiden huoltotarve on vähäinen, mutta jos jokin menee vikaan, saat meidät kiinni ympäri vuorokauden. Asiakkaamme arvostavat myös seuraavia seikkoja:

  • Edullinen kertainvestointi maksaa itsensä takaisin nopeasti
  • Toimintavarma lämmitysratkaisu nostaa kiinteistösi arvoa
  • Kaukolämmön hyödyt jatkavat kertymistään rakennuksen koko elinkaaren ajan
  • Käyttökustannukset pysyvät kurissa, eikä huoltokatkoista tarvitse huolehtia

 

Lämpötuotteet Lämpö- ja viilennyspalvelut