Muutokset sähkö-, vesi- ja lämpöliittymiin (Jyväskylä)

Kiinteistökauppa tai muu omistajan vaihdos

Kiinteistökaupan tai muun kiinteistön omistajuudessa tapahtuvan muutoksen yhteydessä sähkö-, vesi- tai lämpöliittymä tulee siirtää uudelle omistajalle. Liittymien siirtoa varten uuden omistajan on toimitettava kauppakirjan tai esimerkiksi ositustodistuksen kopio asiakaspalveluumme osoitteeseen: asiakaspalvelu[at]alva.fi. Vesisopimuksen siirtoa varten Alva tarvitsee myös vesimittarin lukeman siltä päivältä, kun kiinteistön omistaja vaihtuu.

Kerros- tai rivitalohuoneiston oston tai myynnin yhteydessä tätä ei tarvitse tehdä, jos kyse ei ole koko kerros- tai rivitalokiinteistön omistajan vaihtumisesta.

Liittymän purku

Sähkö-, lämpö- tai vesiliittymän purkamisesta tulee täyttää kirjallinen liittymän purkutilaus. Purkutilauksen voit tehdä tästä.

Liittymismaksun palautettavuus on määritelty liittymissopimuksessa. Mahdollisesti palautettavasta liittymismaksusta vähennetään liittymän purkukustannukset ja jäljelle jäänyt osuus palautetaan.

Lisää tietoa sähköliittymän muutoksista Alva Sähköverkko Oy:n sivuilta 

Muutokset vesi- ja jätevesi- sekä lämpöliittymiin (Viitasaari)

Kiinteistökaupan tai muun kiinteistön omistajuudessa tapahtuvan muutoksen yhteydessä vesi- tai lämpöliittymä tulee siirtää uudelle omistajalle. Vesi- ja jätevesiliittymät ja lämpöliittymät eivät siis siirry automaattisesti kiinteistön omistajan vaihtuessa, vaan niistä pitää tehdä erillinen siirtosopimus.

Vesi- ja jätevesiliittymän siirto

Vesi- ja jätevesiliittymän siirron voi ilmoittaa alla olevalla sopimuslomakkeella. Siirtosopimus toimitetaan Alva Viitasaarelle kolmena kappaleena sekä siirron antajan että siirron saajan allekirjoituksin.
Alva Viitasaari_vesi- ja jatevesiliittyman_siirtosopimus

Kaukolämpöliittymän siirto

Lämpösopimuksen siirron voi ilmoittaa alla olevalla sopimuslomakkeella. Siirtosopimus toimitetaan Alva Viitasaarelle kolmena kappaleena sekä siirron antajan että siirron saajan allekirjoituksin.
Alva Viitasaari_kaukolampoliittyman_siirtosopimus

Liittymän purku

Vesi- tai lämpöliittymän purkamisesta tulee täyttää kirjallinen liittymän purkutilaus. Purkutilauksen voit tehdä tästä.

Alva Viitasaari vastaa alueellaan vain vesi- ja lämpöliittymistä. Sähköliittymien muutokset tulee ilmoittaa paikalliselle sähköverkonhaltijalle.