Muutokset sähkö-, vesi- ja lämpöliittymiin (Jyväskylä)

Kiinteistökauppa tai muu omistajan vaihdos

Kiinteistökaupan tai muun kiinteistön omistajuudessa tapahtuvan muutoksen yhteydessä sähkö-, vesi- tai lämpöliittymä tulee siirtää uudelle omistajalle. Liittymien siirtoa varten uuden omistajan on toimitettava kauppakirjan tai esimerkiksi ositustodistuksen kopio asiakaspalveluumme osoitteeseen: asiakaspalvelu[at]alva.fi. Vesisopimuksen siirtoa varten Alva tarvitsee myös vesimittarin lukeman siltä päivältä, kun kiinteistön omistaja vaihtuu.

Kerros- tai rivitalohuoneiston oston tai myynnin yhteydessä tätä ei tarvitse tehdä, jos kyse ei ole koko kerros- tai rivitalokiinteistön omistajan vaihtumisesta.

Liittymän purku

Sähkö-, lämpö- tai vesiliittymän purkamisesta tulee täyttää kirjallinen liittymän purkutilaus. Purkutilauksen voit tehdä tästä.

Liittymismaksun palautettavuus on määritelty liittymissopimuksessa. Mahdollisesti palautettavasta liittymismaksusta vähennetään liittymän purkukustannukset ja jäljelle jäänyt osuus palautetaan.

Lisää tietoa sähköliittymän muutoksista Alva Sähköverkko Oy:n sivuilta 

Muutokset vesi- ja jätevesiliittymiin (Viitasaari)

Kiinteistökaupan tai muun kiinteistön omistajuudessa tapahtuvan muutoksen yhteydessä vesiliittymä tulee siirtää uudelle omistajalle. Vesi- ja jätevesiliittymät eivät siis siirry automaattisesti kiinteistön omistajan vaihtuessa, vaan niistä pitää tehdä erillinen siirtosopimus.

Vesi- ja jätevesiliittymän siirto

Vesi- ja jätevesiliittymän siirron voi ilmoittaa alla olevalla sopimuslomakkeella. Siirtosopimus toimitetaan Alva Viitasaari Vedelle kolmena kappaleena sekä siirron antajan että siirron saajan allekirjoituksin.
Alva Viitasaari_vesi- ja jatevesiliittyman_siirtosopimus

Liittymän purku

Vesiliittymän purkamisesta tulee täyttää kirjallinen liittymän purkutilaus. Purkutilauksen voit tehdä tästä.

Alva Viitasaari Vesi vastaa alueellaan vain vesiliittymistä. Lämpöliittymien muutokset tulee ilmoittaa Nevelille ja sähköliittymien muutokset paikalliselle sähköverkonhaltijalle.