Alva Energiaoptimoinnilla kiinteistöön saadaan luotua juuri halutunlaiset, optimaaliset olosuhteet. Kulutusjouston avulla lämmön tuotantoa ja jakelua pystytään ohjaamaan kiinteistön tarpeiden mukaisesti, jolloin energiaa ei tuoteta tai käytetä turhaan. Samalla pienenee niin asiakkaan kustannukset kuin hiilijalanjälki.

Energiaoptimointiin kuuluvat lämmön kulutusjousto, lämmitysjärjestelmän etävalvonta ja asuinhuoneistojen lämpötila- ja kosteusolosuhteiden hallinta. Palvelu räätälöidään kiinteistökohtaisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Taloasema / Isännöinti Hurttia Oy:n Aapo Hurttia kertoo kokemuksistaan yhteistyöstä Alvan kanssa. Videolla Hurttia kertoo myös, millaisia hyötyjä ja etuja energiaoptimoinnista on taloyhtiöille.

Mikäli upotettu video ei näy, voit katsoa sen tästä.