Taulumäellä Aatoksenkatu 17:ssä sijaitseva ja pitkään pois käytöstä ollut Nisulan lämpökeskus puretaan. Sisäiset purkutyöt ovat käynnistyneet jo aikaisemmin kesäkuussa. Keskiviikkona 21.6.2023 alkaa rakennusten ulkoisen osien purku öljysäiliöiden ja niiden vallitilan purkamisella.    

Purkutyöt aiheuttavat alueelle ensisijaisesti meluhaittaa arkisin klo 7–19, mutta myöhemmin myös pölyämistä, jota kuitenkin pyritään rajoittamaan kaikilla mahdollisilla käytössä olevilla keinoilla. Työmaakohdetta lähellä sijaitsevan Aatoksenkadun koirapuiston käyttäjien kannattaa mahdollisuuksien mukaan huomioida työmaan aikataulut melun takia. Työmaan takia raskas liikenne tulee ajoittaisesti lisääntymään Rajakadulla.

Aikataulun mukaisesti purkutyöt jatkuvat 30.9.2023 saakka. Kaikki lämpökeskuksen purkamismateriaali otetaan talteen ja kierrätetään asianmukaisesti hyötykäyttöä varten. Purkamisesta ja kierrättämisestä löytyy videoita pääurakoitsijana hankkeessa toimivan Maansiirto Harry Mäkelä Oy:n verkkosivuilta https://maansiirtomakela.fi/ajankohtaista/kerrostalojen-purkaminen/

Pahoittelemme lähiseudun asukkaille ja läheisen Aatoksenkadun koirapuiston käyttäjille työmaasta aiheutuvaa haittaa.