Miten selvisimme kriisitalven haasteista? Mitä oppeja jäi käteen tuleville talville?

Energiakaupungit ry osallistuu jo toista kertaa SuomiAreenaan oman keskustelun merkeissä. Perjantaina 30.6. klo 10-10.45 keskustellaan aiheesta Energiakriisin jälkipyykki – Mitä kriisitalvesta opittiin? 

Keskustelemassa kansanedustaja Nasima Razmyar (SDP), europarlamentaarikko Nils Torvalds (RPK / Renew), toimitusjohtaja Arto Nikkanen (Lappeenrannan Energia), johtava asiantuntija Petri Pylsy (Kiinteistöliitto) sekä toiminnanjohtaja Aku Aarva (Energiakaupungit). Tilaisuuden juontaa MTV:n toimittaja Shahin Doagu.

Paikkana Eetunaukion lava Porissa. Keskustelua voi seurata myös suorana verkossa.

Viikon muut tärpit
•    Mitä energia on tulevaisuudessa? | Pe 30.6. kello 13:00-13:45 Pori, Vaakunan lava
•    Vihreää kasvua vai bullshittiä? | Pe 30.6. kello 11:00-11:45 Pori, Eetunaukion lava

Koko ohjelma löytyy SuomiAreenan verkkosivuilta.Alva on yksi Energiakaupungit ry:n 13 jäsenyhtiöstä. Muut yhtiöt ovat EPV Energia Oy, KSS Energia Oy, Kuopion Energia Oy, Lahti Energia Oy, Lappeenrannan Energia Oy, Oulun Energia Oy, Pori Energia Oy, Seinäjoen Energia Oy, Tampereen Sähkölaitos Oy, Oy Turku Energia – Åbo Energi Ab, Vaasan Sähkö Oy sekä Vantaan Energia Oy.