E-laskun eli sähköisen verkkopankkilaskun ohella voit maksaa Alvan laskut Kivra-digipostipalvelulla. Kivran käyttö on sinulle asiakkaanamme maksutonta. Lataa Kivra nyt, uutena asiakkaana saat ilmaisen kahvin R-kioskilta. Kahvikuponki toimitetaan sinulle Kivraan. Kampanja on voimassa heinäkuun 2024 loppuun saakka tai niin kauan kuin kuponkeja riittää.

Kivralla voit vastaanottaa, maksaa ja arkistoida kaikki tärkeät asiakirjat kätevästi digipostina – turvallisesti ja ilmastovastuullisesti. Saat uusista saapuneista laskuista, kirjeistä ja lipuista hälytyksen sekä laskuista lisäksi eräpäivämuistutuksen.

Käyttöönotto tapahtuu näin

  • Lataa ilmainen Kivra-sovellus puhelimeesi sovelluskaupasta tai mene osoitteeseen kivra.fi
  • Rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella
  • Valmista! Saat seuraavan laskusi sähköisesti Kivraan

Monta hyvää syytä ladata Kivra

1. Keskitä digiasiointi yhteen turvalliseen kanavaan

Onko sinulla postit, laskut, liput ja kuitit hukassa eri kanavissa? Keskitä arjen dokumentit yhteen digitaaliseen kanavaan. Lataa Kivra niin voit vastaanottaa, maksaa ja tallentaa yhteen paikkaan kaikki ne dokumentit, viestit ja laskut, jotka muuten saisit kirjepostina tai sähköpostitse.

2. Tee arjen helppo ilmastoteko

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden vaikuttaa oman hiilijalanjäljen hallintaan.  Vaihtamalla paperilaskun sähköiseen pienennät ilmastolle aiheutuvaa kuormitusta ja samalla autat meitä pienentämään paperilaskuista aiheutuvaa hiilijalanjälkeä.

3. Hoida arkea yhdessä tai toisen puolesta

Kivralla arjen dokumenttien jakaminen sujuu helposti myös perheenjäsenten kesken. Jakamalla palvelun toisen Kivra-käyttäjän kanssa, molemmat pääsevät lukemaan saapuneet viestit ja tallennetut dokumentit. Voitte myös maksaa laskuja yhdessä tai voit hoitaa ne kokonaan toisen henkilön puolesta.

4. Ei enää unohtuneita eräpäiviä

Saat aina tiedon uuden laskun saapumisesta ja muistutuksen eräpäivän lähestymisestä.

Kivralla laskuja ei joudu hukkaan ja saat aina tiedon uuden postin saapumisesta Kivraasi. Palvelu myös muistuttaa sinua viestillä eräpäivän lähestymisestä.

Maistuisiko kuppi kuumaa?

Ottaessasi Kivran käyttöösi nyt, saat ilmaiseen kahviin oikeuttavan kahvikupongin R-kioskille Kivraasi toimitettuna heti käyttöönoton jälkeen.

Lue lisää ja ota Kivra käyttöösi osoitteessa kivra.fi/kuppikuumaa tai lataa ilmainen Kivra-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta. Saat Kivran käyttöönoton jälkeen laskusi toimitettuna digipostina Kivraan.

Tutustu Kivraan tarkemmin palveluna www.kivra.fi.