Vuoden 2020 alussa lähdimme tukemaan pika-aitajuoksija Nooralotta Neziriä tämän urallaan. Vuoden kohokohtana oli tarkoitus olla Tokion olympialaiset, joita ei lopulta pidetty lainkaan – samoin peruuntuivat monet muut reissut ja kisat Nooralotan kalenterista kuin myös yhteiset suunnitelmamme erilaisista tempauksista ja tilaisuuksista.

Lannistuminen ei kuitenkaan kuulu sen enempää Nooralotan kuin Alvankaan ominaisuuksiin, joten peruuntuneiden asioiden tilalle ideoimme paljon uutta. Toukokuussa 2020 Nooralotta avasi tuntemuksiaan muuttuneista suunnitelmissa blogissaan Rohkeasti kohti uutta.

Tahdoimme jatkaa hyvin sujunutta yhteistyökumppanuutta myös vuonna 2021. Vastuullisuus, aktiivisuus sekä avoin ja positiivinen suhtautuminen tulevaisuuteen yhdistävät meitä edelleen. Tukijan näkökulmasta on myös lottovoitto saada yhteistyökumppaniksi Nooralotan kaltainen avoin, innostunut ja aktiivinen tekijä.

Oheisella videolla Nooralotta kertoo yhteistyökumppaneiden ja tukiverkoston merkityksestä urheilijalle.

Tsemppiä koitoksiin, Nooralotta! On ilo kulkea rinnallasi ja seurata matkaasi kohti uusia tavoitteita, ennätyksiä ja unelmia.