Jyväskylän Energian tytäryhtiö JE-Siirron sähkönjakelussa ollut häiriö on korjattu. Häiriö alkoi 17.05. kello 20:49 ja päättyi 21:28. Sähköttä oli kaikkiaan 12372 sähkönkäyttöpaikkaa. Sähkökatkon aiheutti häiriö sähköasemalla.

Pahoittelemme katkosta aiheutunutta haittaa.

Häiriöviestit Jyväskylän Energialta tilanneille lähetettiin tiedotteet häiriön alkamisesta ja päättymisestä.

Häiriöalueen kartalla näet tästä.

JE-Siirto ja kantaverkkoyhtiö Fingrid parantavat sähkönjakelun toimitusvarmuutta Keski-Suomessa. Keljon sähköaseman saneerauksen ja uuden Jyväskylän sähköaseman käyttöönoton yhteydessä tehdään sähköverkonmuutostöitä useassa vaiheessa touko-kesäkuun aikana. Muutostöihin liittyy poikkeusjärjestelyitä, joten riski sähkönjakelun ennakoimattomiin katkoksiin on tavallista suurempi. JE-Siirto on yhteistyössä kumppaneidensa kanssa varautunut vastaamaan näihin poikkeustilanteisiin. Pahoittelemme häiriötä ja teemme parhaamme sähkökatkon aiheuttaman haitan minimoimiseksi.

Lisätietoja: https://www.jyvaskylanenergia.fi/mediatiedote/3043/uusi_sahkoasema_parantaa_sahkonjakelun_toimitusvarmuutta_keski-suomessa.

 

Lisätiedot:

Jyväskylän Energian ja JE-Siirron käyttökeskus

p. 014 366 4040

 

Mediayhteydenotot: käyttöpäällikkö Sakari Kauppinen,

p. 050 3231964