Jyväskylän Energia (JE) ja JE-Siirto pitävät hinnat asiakasystävällisinä ensikin vuonna. Sähkön siirron, veden ja lämmön hinnat pysyvät ennallaan, eikä korotuksia ole tulossa.

JE:n tuottaman ja myymän lämmön ja veden hinnat pysyvät ensi vuonna (2020) samalla tasolla kuin tänä vuonna. Edellisen kerran kaukolämmön hintaan on tullut muutoksia vuoden 2015 alussa.

– Lämmön tasaisena jatkunut hintakehitys on seurausta monista toimenpiteistä, joilla olemme tehostaneet toimintaamme. Seuraamme myös kehittyviä teknologioita ja uudenlaisia tapoja lämmittää ja jäähdyttää. Teemme pilotteja ja kokeiluja eri toimijoiden kanssa ja pyrimme näin löytämään parhaimmat ja energiatehokkaimmat ratkaisut kullekin asiakkaalle, kertoo JE:n asiakkuusjohtaja Jukka Pennanen.

Myös Jyväskylän kantakaupunkialueella sähköverkoista vastaavan JE-Siirron sähkön siirron hinnat säilyvät ennallaan. JE-Siirto pysyy näin edelleen edullisimpien verkkoyhtiöiden joukossa.

– Sähköverkkoihimme on tehty mittavia investointeja sähkön toimitusvarmuuden ja riittävyyden takaamiseksi. Investoinneista huolimatta olemme pystyneet pitämään sähkönsiirtohinnat valtakunnallista keskiarvoa alemmalla tasolla, iloitsee Pennanen.

Lisätiedot:
Asiakkuusjohtaja Jukka Pennanen, p. 044 200 8588, jukka.pennanen(at)jenergia.fi