Marraskuu toi tullessaan ensilumen. Lumen myötä pimeys muuttui harmaan kajoksi. Mieli on heti virkeämpi jopa jouluinen, ja siihen osaltaan vaikuttaa tietysti myös Alva. Yhteiseloamme Alvan kanssa on nyt reilu viikko takana ja palaute on ollut rohkaisevaa. Pari lausahdusta asiakkailtamme jäi erityisesti mieleeni:

Nyt voimme yhdessä rakentaa luontevasti valtakunnallista yhteistyötä.

Alva tuntui heti tutulta ja varmasti yhteistyömme tuottaa tulosta.

Nämä lauseet lämmittävät omaa sydäntäni kuin marraskuinen ensilumi. Juuri yhdessä tekeminen asiakkaidemme kanssa on Alvan ydin. Pelaamme samassa joukkueessa ja ponnistelemme yhdessä yhteiseen maaliin. Samalla rakennamme entistä syvällisempiä kumppanuuksia, sillä kaikkea emme osaa emmekä pysty tekemään yksin. Yhteisen tavoitteemme täytyy olla vihreämpi, resursseja paremmin hyödyntävä yhteiskunta. Asiakkaidemme menestyminen antaa meille mahdollisuuden menestyä ja panostaa kehitykseen.

Asenteemme on muututtava, jotta voimme luoda parempaa tulevaisuutta. Alvan rooli tässä pelissä on valjastaa kaikkien alvalaisten osaaminen asiakkaidemme ja yhteiskuntamme hyödyksi. Tämän vuoksi tuomme toimintamme lähemmäs jokaisen asiakkaamme arkea ja teemme konkreettisia asioita yhdessä. Me alvalaiset pohdimme jatkossa yhä enemmän sitä, miten oma toimintamme hyödyttää asiakasta – tämä on Alvan sydän ja unelma, ja syy miksi halusimme muuttua. On hienoa huomata, ettei tämä ole enää vain toiveunta. Muutos on alkanut. Otamme ensi askeleita ja pian saamme jo kertoa ensimmäisistä konkreettisista muutoksista meidän ja asiakkaidemme yhteisessä tarinassa.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Haasta ja tuo uusia ideoita, missä voisimme parantaa. Olemme valmiina luomaan parempaa tulevaisuutta kanssanne ja tekemään yhteisestä tarinastamme parhaimman mahdollisen.

Palveluksessanne,

Jukka Pennanen
asiakkuusjohtaja, Alva-yhtiöt Oy