Alvan vedenjakelussa on häiriö alueella Myllylampi, Keskussairaala. Häiriö alkoi kello 09:41. Väliaikainen vedenjakelupiste saadaan paikalle kello 10. Vettä voi tuolloin noutaa omiin astioihin osoitteesta: Kyllöläntien hiekkakenttä.

Arvioitu päättymisaika: 20.08. klo 18:00.

Katkoalueella on 10 Alvan vedenkäyttöpaikkaa. Häiriöviestit Alvalta tilanneille on lähetetty katkotiedotteet. Lähetämme seuraavan viestin katkon päättymisestä tai arvioidusta päättymisajasta.

Vedenjakelun alkaessa uudelleen saattaa verkostosta irrota sakkaa tai ilmaa, jotka voivat samentaa vettä. Epätavallisen väristä, tuoksuista tai makuista vettä ei tule käyttää talousvetenä. Yleensä vesi kirkastuu, kun sitä juoksuttaa. Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa!

Häiriöalueen kartalla näet tästä.

 

Lisätiedot:

Alvan käyttökeskus

p. 014 366 4040