Nyt jos koskaan kannattaa miettiä öljystä kaukolämpöön siirtymistä, mikäli siihen mahdollisuus on. ELY-keskus myöntää vaihtoon jopa 4000 euron avustuksen. Avustuksesta ja hakuohjeista voit lukea lisää ELY-keskuksen sivuilta. Tuki koskee ympärivuotisessa käytössä olevia pientaloja.

Tuen jälkeen jo ennestään edullinen kaukolämpö on öljystä luopujalle kannattava ratkaisu, jossa kiinteistön arvo nousee välittömästi investoinnin loppusummaa enemmän. Muutaman tuhannen euron panostus maksaa itsensä takaisin 2-3 vuodessa.

Huoleton kaukolämpö kannattaa

Ekologinen, huoleton ja toimitusvarma kaukolämpö on nimestään huolimatta todellista lähilämpöä – se tuotetaan sähkön ja lämmön yhteistuotannolla kahdessa omassa voimalaitoksessamme ja tuotantoon käytetään pääasiassa uusiutuvia, Keski-Suomen maakunnasta saatavia polttoaineita. Valitessasi Vihreä lämpö -tuotteen varmistut, että kotisi lämpenee 100 % uusiutuvilla energianlähteillä tuotetulla, päästöttömällä lämmöllä.

Kaukolämpö on kustannustehokas, luotettava ja edelleen Suomen suosituin lämmitysmuoto. Laitteiden huoltotarve on vähäinen, mutta jos jokin menee vikaan, saat meidät kiinni ympäri vuorokauden. Asiakkaamme arvostavat myös seuraavia seikkoja:

  • Edullinen kertainvestointi maksaa itsensä takaisin nopeasti
  • Toimintavarma lämmitysratkaisu nostaa kiinteistösi arvoa
  • Hyödyt jatkavat kertymistään rakennuksen koko elinkaaren ajan
  • Käyttökustannukset pysyvät kurissa, eikä huoltokatkoista tarvitse huolehtia

Kiinnostuitko?

Lisätietoa hinnoittelusta ja vaihdosta voit kysyä suoraan myynnistämme:

Asiakaspäällikkö Ilkka Mustonen
ilkka.mustonen@alva.fi 0406692363

Myyntipäällikkö Mirva Pietilä
mirva.pietila@alva.fi p. 0406232815