Ohessa loppuviikon sekä itsenäisyyspäivän poikkeusaikatauluja.

Järjestelmäpäivitysten vuoksi automaattiset sähkön etäkytkennät uusille, alkaville sopimuksille eivät ole toiminnassa 3.12. klo 18 – 4.12. klo 13 välisenä aikana. Pyrimme huomioimaan asian ja varmistamaan mahdollisuuksien mukaan jo ennalta, että sähköt on kytketty ajallaan niihin käyttöpaikkoihin, joissa on tällöin alkamassa sopimus. Mikäli sopimuksesi on alkanut edellä mainitulla aikavälillä eikä sähköjä ole kytketty, ole yhteydessä asiakaspalveluumme puh. 014 366 4010 (ark. 8-20, la 9-16).

Häiriökartta on verkkosivuillamme niin ikään pois toiminnasta yllä mainittuna aikana. Uudet, katkon aikana mahdollisesti syntyvät häiriötiedotteet ilmestyvät sivulle vasta katkon jälkeen. Vesimittarilukeman ilmoitus ja liittymätilaukset ovat myös pois käytöstä.

Asiakaspalvelumme palvelee viikonlopun ajan normaalisti, mutta on suljettuna itsenäisyyspäivänä ma 6.12. Samoin suljettuna on Ropo Capitalin maksuneuvonta.