Alva on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Jyväskylän Kenttäurheilijoita edustavan pika-aitajuoksija Nooralotta Nezirin kanssa. Alva on yksi Nezirin pääyhteistyökumppaneista.

Hyvin sujuneessa yhteistyössä on käynnistymässä kolmas vuosi. Vastuullisuus, aktiivisuus sekä avoin ja positiivinen suhtautuminen tulevaisuuteen yhdistävät niin Nooralottaa kuin Alvaa.

–  On hienoa saada jatkaa yhteistyötä Nooralotan kaltaisen aktiivisen ja innostuneen tekijän kanssa, kertoo kehitysjohtaja Tiina Mikkola Alvalta. Nooralotta sopii loistavasti viemään eteenpäin sanomaamme ekologisesta ja sosiaalisesta vastuullisuudesta sekä hiilineutraaliuteen tähtäävistä toimistamme.

Nooralotta valmistautuu parasta aikaa kisakauteen ja elokuussa Budapestissa järjestettäviin MM-kisoihin.

– Olen todella innoissani päästessäni jatkamaan uraani Alvan kanssa. Edellinen vuosi oli itselleni haastava leikkauksen takia ja onkin upeaa, että Alva on urheilijan tukena hyvinä ja huonoina hetkinä. Tänä vuonna kuljemme matkaa kohti kesän MM-kisoja Budapestissä, jossa tavoittelen taas huippukuntoa, kertoo Nooralotta Neziri.

Nooralotan videotervehdys