Veden jakelussa on ennalta suunniteltu keskeytys vesiverkossa tehtävien töiden takia seuraavilla alueilla: Kymönkosken taajamassa on suurehko vesivuoto. Tarkistaisitteko kiinteistöjen vesijohdot. Havainnot mahdollisesta vesijohtovuodon paikannuksesta voi ilmoittaa puh. 0400152966. Keskeytys alkaa 15.01. kello 08.16.

Keskeytyksen arvioitu päättymisaika on 19.01. kello 08.16.

Asukkaita pyydetään varaamaan ennakolta astioihin katkon aikana taloudessa tarvittava vesimäärä.

Vedenjakelun alkaessa uudelleen voi verkostosta irrota sakkaa tai ilmaa, jotka samentavat vettä. Epätavallisen väristä, tuoksuista tai makuista vettä ei tule käyttää talousvetenä. Yleensä vesi kirkastuu juoksuttamalla.

Häiriöalueen kartalla näet tästä.

Terveisin,

Alva Viitasaari Vesi Oy

Lisätiedot

Vikapäivystys, puhelin 0400 152 966