Veden säästöä syntyy kun veden mittaminen ja seuraaminen tehdään näkyväksi. Mittareiden kuukausittainen tarkistaminen ja laskuttaminen muuttuu todella kustannustehokkaaksi, kun tiedonkeruu automatisoidaan. Tämä kannustaa entistä paremmin myös säästämään vettä huoneistokohtaisesti, kun kulutuslukemat ovat reaaliajassa.

Tarvitsimme isännöimillemme yhtiöille kuukausittaista seurantaa tarkemman veden kulutuksen seurannan. Mainiolta löysimme uuden tuntitason kulutusseurannan mahdollistavan mittarin, joten päädyimme tilaamaan niitä kaikkiin isännöimiimme asumisoikeuskohteisiin Jyväskylän alueella. Yhteistyö Mainio Taloyhtiö -palvelun kanssa on sujunut erinomaisesti.

-Voitto Hyvärinen, Aari Isännöinti Oy

Luovu ylimääräisestä paperisodasta

Veden etäluenta tapahtuu kätevimmin Mainio Vesimittarin avulla. Mittaria ei tarvitse käydä erikseen lukemassa ja kulutusta vastaava laskutus tapahtuu kuukausittain – helposti, luotettavasti ja vaivattomasti. Mittarilukemat päivittyvät myös Monitori-palveluumme, joten kulutuksen seuraaminen on sujuvaa ja vaivatonta.

Mainio Vesimittarin kaveriksi voidaan myös asentaa Vuotovahti, joka antaa hälytyksen vedenkulutuksen ollessa poikkeuksellista. Tämä paljastaa tehokkaasti myös rakenteissa olevat pienetkin vuodot ja mahdollistaa reagoinnin ajoissa.

Etäluettavan Mainio Vesimittarin ja Vuotovahdin hyödyt:
  • Mittarin ylläpito
  • Ei lukemakorttien toimitusta ja huoltomiehen lukemakäyntiä
  • Laskutus suoraan kulutusta vastaavaksi – ei lisälaskutusta arviolaskujen vuoksi
  • Kulutuksen seuranta ja kulutusprofiili nähtävissä tunnin tarkkuudella Monitorista
  • Vedenjakeluyhtiö havaitsee mittarin pysähdykset – mittari hoidetaan vikaantuessaan heti kuntoon!
  • Vuotovahti paljastaa pienetkin vuodot ja mahdollistaa nopean reagoinnin
Ota yhteyttä