Ensi torstaina järjestettävä Mainio Parkkipaikka -esittelytapahtuma kokoaa yhteen sähköautoilusta kiinnostuneita taloyhtiöiden ja yritysten edustajia sekä kattavasti alan toimijoita torstaina 25.1.2018 klo 13–18 Rauhalahden voimalaitokselle (Kammintie 2). Tapahtuma on suunnattu taloyhtiöille, yrityksille ja median edustajille.

Jyväskylän Energian uusi Mainio Taloyhtiö -palvelukonsepti pitää sisällään mm. uudenlaisten, älykkäiden pysäköintiratkaisujen järjestämisen. Näitä ratkaisuja ja palveluita esitellään ensi viikon torstaina 25.1. Mainio Parkkipaikka -esittelytapahtumassa.

– Taloyhtiö- ja yritysasiakkaidemme kiinnostus sähköautojen latauspisteitä kohtaan on kasvanut voimakkaasti. Siksi tahdoimmekin taloyhtiöille suunnattaviin palveluihimme ehdottomasti mukaan älykkään pysäköinninhallinnan, joka kattaa myös sähköautojen paikoitus- ja latausasiat, kertoo asiakkuus- ja tuotehallintapäällikkö Ahti Weijo Jyväskylän Energialta.

Ensi viikolla järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen sähköautoilusta kiinnostuneita taloyhtiöiden ja yritysten edustajia sekä kattavasti alan toimijoita. Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua älykkääseen pysäköinninhallintaan, latauspisteisiin, sähkö- ja hybridiautoihin sekä Mainio Taloyhtiö -palveluihin.

– Sähköautot ovat taloyhtiöissä käytävissä keskusteluissa pinnalla, mutta tietoa on saatavilla hyvin hajanaisesti. Tapahtumamme tarkoitus on, että kaikki aihealueen osaajat ja toimijat ovat tavattavissa samalla kertaa. Tietoa saa sähkö- ja hybridiautoista itsestään, sähköautojen latauksesta sekä lisäksi vaikkapa älykkäistä lämmitystolpista, kertoo Weijo.

Koska tapahtuma järjestetään voimalaitosalueella, vaatii tapahtumaan osallistuminen ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittautumisen voi tehdä sivuillamme osoitteessa:
http://www.jyvaskylanenergia.fi/yrityksille/mainio-taloyhtio/mainio-parkkipaikka-esittelypaiva-25.1.2018

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä seuraavien yritysten kanssa: eParking, Satmatic, Veljekset Laakkonen, Jyväskylän Autotarvike sekä Delta Auto.

Tervetuloa!

Lisätiedot:
www.mainiotaloyhtio.fi

Asiakaspäällikkö Teemu Brandt, Jyväskylän Energia, 040 754 1677, teemu.brandt@jenergia.fi
Asiakaspäällikkö Ilkka Mustonen, Jyväskylän Energia, 040 669 2363, ilkka.mustonen@jenergia.fi