Osana yhteiskuntavastuutamme tuemme vuosittain erilaisia kohteita pienin tukisummin. Tukikohteet valitaan siten, että ne sopivat yhteen strategisten tavoitteidemme ja arvojemme kanssa. Lisäksi kohteet pyritään pitämään mahdollisimman monipuolisina.

Vuosien varrella olemme tukeneet monia erilaisia tahoja ja hankkeita, kuten vähävaraisia perheitä, vanhuksia, luonnonsuojeluhankkeita, urheiluseuroja, kulttuuritoimijoita ja lasten ja nuorten kiusaamisen ja syrjäytymisen vastaisia hankkeita. Myönnämme tukia kahdesti vuodessa, keväisin ja syksyisin.

Viimeisimmät tukikohteemme syksyllä 2020 olivat:

 • Pelastushelikopteri Aslakin toiminnan tukeminen
 • Suomen Kurkku- ja Suusyöpäyhdistys / Ystävän Tuki -lehti
 • Raide ry / Ehkäisevää päihdetyötä koululaisille
 • GamePit Pro -valmennustila (eSport) / JAMK
 • O2-Jyväskylä ry / tyttöjunnujen edustusryhmä sekä C1/1 Divisioona -joukkue
 • HonSu / korisjunnut
 • JYPS / talvipyöräilyn turvallisuuden edistäminen (valot)
 • Poliisikoiratoiminnan tukeminen / Koirapartion matkassa -lehti
 • Exen Esports / e-urheilun valmennusta nuorille
 • Viitasaaren Joulu -lehti (Rotaryklubi: nuoriso- ja hyväntekeväisyystyö)
 • Keski-Suomen Urheilugaala 2021 (mikäli pystytään järjestämään)
 • Opaskoiratoiminnan tukeminen / Valjaissa -lehti

Lisätiedot:

Mikäli sinulla on mielessä jokin yleishyödyllinen kohde, jolle toivoisit tukea, voit vinkata siitä meille osoitteeseen tiedotus(at)alva.fi. Kerro postissasi tuettavan kohteen nimi, mahdollinen verkkosivuosoite ja kuvaile kohteen toimintaa. Kerro myös, millaista tukea toivoisit meiltä kohteelle. Tukikohteet päätetään vuosittain huhti- ja lokakuussa.

Alvan yhteiskuntavastuu