Alvan kaukolämmön sopimusehdot päivittyvät 1.4.2021 alkaen. Uudet sopimusehdot löydät täältä:
Kaukolämmön sopimusehdot 1.4.2021 alkaen

Ehdot päivittyvät Energiateollisuuden (ET) laatimien kaukolämmön yleisten sopimusehtojen (2017) mukaisiksi. ET on laatinut ehdot kaukolämpöyhtiöiden avuksi ja ohjeeksi näiden laatiessa omia sopimusehtojaan. ET:n ehdot ovat siis suositus kaukolämpötoimijoille ja niitä käytetäänkin kaukolämpöalalla yleisesti, joko sellaisinaan tai sovellettuina. ET:n uusin ehtosuositus on vuodelta 2017.

Aiempiin ehtoihin nähden Alvan kaukolämpöasiakkaiden uudet sopimusehdot sisältävät tarkennuksia esimerkiksi sähköisestä asioinnista ja lämmönkäytön mittaustiedosta. Päivitettyjen ehtojen mukaan asiakkaalla on esimerkiksi oikeus saada laskut, sopimusehto- ja hinnanmuutosilmoitukset tai muut viestit sähköisenä (kohta 1.4) sekä reaaliaikaista mittaustietoa omaan energiankäytön ohjaus- ja seurantajärjestelmäänsä (kohta 6.8).

Kaukolämpöasiakkaillemme on lähetetty uudet ehdot postitse perjantaina 26.2. ja ne saapuvat asiakkaille Postin kulusta ja aikatauluista riippuen (n. 1-5 arkipäivää).