Alva saneeraa ja rakentaa uutta vesihuoltoverkostoa Keskussairaalantiellä Mattilankadun ja Seminaarinkadun välillä. Urakassa uusitaan vanhat 50-luvulla rakennetut vesijohto ja jätevesiviemäri sekä rakennetaan uusi hulevesiviemäri.

Työt alkavat 3.5. Seminaarinkadun päästä ja etenevät siitä pääosin kevyen liikenteen väylällä kohti yliopistoa. Keskussairaalantien ylittävät kaivannot aiheuttavat alueelle poikkeuksellisia liikennejärjestelyitä sekä Keskussairaalantien ja Seminaarinkadun risteykseen että Keskussairaalantien ja Kramsunkadun risteykseen. Merkittävin haitta on Keskussairaalantien varren kevyen liikenteen väylän sulkeminen liikenteeltä. Vaihtoehtoisina reitteinä työmaa-alueen voi kiertää esimerkiksi Seminaarinmäen kampusalueen tai Ruusupuiston kautta.

Kartta 

Työmaa-alueen läheisyydessä liikkuvia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta, sillä alueella liikkuu raskaita ajoneuvoja ja työkoneita. Töiden arvioitu kesto on touko-lokakuu 2021.

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvaa haittaa.

Lisätiedot

Urakoitsija:
Maansiirto Harry Mäkelä Oy, työnjohtaja Matti Kohonen, p. 041 730 4374

Rakennuttaja: Alva-yhtiöt Oy. Elina Valkeejärvi, p. 040 652 9258 (arkisin 8-16), elina.valkeejarvi(at)alva.fi

sekä iltaisin ja viikonloppuisin Alvan käyttökeskus, p. 014 366 4040