Veden jakelussa on ennalta suunniteltu keskeytys vesiverkossa tehtävien töiden takia seuraavilla alueilla: Puhdistamme Viitasaaren vesijohtoverkoston päävesilinjan maanantaina 28.6.2021 klo. 21:00 – tiistaina 29.6.2021 klo. 07:00 välisenä aikana. Kymönkoskella ja Kärnässä on vesikatko kyseisenä ajankohtana. Viitasaaren keskustaajamassa ei ole vesikatkoa, mutta pyydämme asiakkaitamme vähentämään veden käyttöä kyseisenä aikana, varmistaaksemme veden riittävyyden huoltotyön aikana. Keskeytys alkaa 28.06. kello 21:00.

Keskeytyksen arvioitu päättymisaika on 29.06. kello 07:00.

Asukkaita pyydetään varaamaan ennakolta astioihin katkon aikana taloudessa tarvittava vesimäärä.

Vedenjakelun alkaessa uudelleen voi verkostosta irrota sakkaa tai ilmaa, jotka samentavat vettä. Epätavallisen väristä, tuoksuista tai makuista vettä ei tule käyttää talousvetenä. Yleensä vesi kirkastuu juoksuttamalla.

Häiriöalueen kartalla näet tästä.

Terveisin,

Alva Viitasaari Oy

Lisätiedot

Vikapäivystys, puhelin 0400 152 966