Alva Sähköverkko saneeraa sähköverkkoa Keljonkankaan alueella. Hankkeessa rakennetaan uutta 20 kV ja 0,4 kV maakaapelointia, puistomuuntamoita sekä jakokaappeja. Työn yhteydessä kaapeloidaan tonteilla talon seinälle liitettyjä ilmajohtoliittymiskaapeleita. Yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kanssa saneerataan lisäksi katuvalaistusta useilla alueen teillä.

Kartta 

Työt alkavat viikolla 30 useasta kohdasta työmaata. Kaapelointityöt valmistuvat marraskuun loppuun mennessä. Rakennustöiden valmistuttua vanhat ilmalinjat puretaan. Hankkeen toteutuksesta vastaa Sähkö Via Oy.

Työmaa-alueen läheisyydessä liikkuvia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta, sillä alueella liikkuu raskaita ajoneuvoja ja työkoneita.

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvaa haittaa.

Urakoitsija:
Sähkö Via Oy, Mikko Ahokas, p. 040 702 1393

Rakennuttaja:
Alva-yhtiöt Oy, Jarmo Jäntti, p. 050 344 5457 (ark. 8-16)

sekä iltaisin ja viikonloppuisin Alvan käyttökeskus, p. 014 366 4040