Taulumäellä Aatoksenkatu 17:ssä sijaitseva ja pitkään pois käytöstä ollut Nisulan lämpökeskus puretaan. Sisäiset purkutyöt ovat käynnistyneet aikaisemmin tässä kuussa. Keskiviikkona 21.6.2023 alkaa rakennusten ulkoisten osien purku öljysäiliöiden ja niiden vallitilan purkamisella.

Purkutyöt aiheuttavat alueelle ensisijaisesti meluhaittaa arkisin klo 7–19, mutta myöhemmin myös pölyämistä, jota kuitenkin pyritään rajoittamaan kaikilla mahdollisilla käytettävissä olevilla keinoilla. Työmaan takia raskas liikenne tulee ajoittaisesti lisääntymään Rajakadulla.

Aikataulun mukaisesti purkutyöt jatkuvat 30.9.2023 saakka. Kaikki lämpökeskuksen purkamismateriaali otetaan talteen ja kierrätetään asianmukaisesti hyötykäyttöä varten. Pääurakoitsijana hankkeessa toimii Maansiirto Harry Mäkelä Oy.

Pahoittelemme lähiseudun asukkaille ja läheisen Aatoksenkadun koirapuiston käyttäjille työmaasta aiheutuvaa haittaa.

Lisätiedot

Asiantuntija Kari Ikonen, p. 050 454 5455, kari.ikonen(at)alva.fi