Alva-yhtiöt Oy on palkittu Siqnin Future Workplaces -sertifikaatilla. Sertifikaatti on osoitus siitä, että Alvan yrityskulttuurissa ja johtamisessa toteutuu poikkeuksellisen hyvä työntekijäymmärrys.  

– Tavoitteenamme on ollut kehittää yrityskulttuuria ja luoda sitä kautta entistä avoimempaa keskusteluilmapiiriä. Erityisesti olemme viime aikoina panostaneet esihenkilötyön kehittämiseen sekä johtamisen tasalaatuisuuteen. Vaikka aina on parannettavaa, tämä tulos ilahduttaa ja kertoo siitä, että olemme onnistuneet parantamaan tuloksia monin eri mittarein, iloitsee Alvan toimitusjohtaja Tuomo Kantola.

Tutkimus mittaa ns. liekki-indeksiä, joka on keskiarvo työntekijälle merkityksellisten asioiden (5 kpl) toteutumisesta työpaikalla. Alvalaisille merkityksellisimmät asiat työpaikalla ovat mielekkäät työtehtävät, työn ja vapaa-ajan tasapaino, oikeudenmukainen palkka ja luontaisedut, työpaikan varmuus ja jatkuvuus sekä työpaikan vahva yhteishenki. Saavutettu liekki-indeksitaso oikeuttaa Alvan Future Workplaces ’23 sertifikaattiin.

– Panostus oikeudenmukaisuuteen, yhdenvertaisuuteen, henkilöstön hyvinvointiin ja työkyvyn ylläpitoon ovat Alvan henkilöstöhallinnon kulmakiviä. Hyvä työntekijäkokemus heijastuu Alvan asiakkaille laadukkaina palveluina, toteaa Alvan henkilöstöpäällikkö Mirka Virtanen.

Alva on yksi ensimmäisiä perinteisiä Future Workplaces 2023 -sertifioituja energiayhtiöitä.

Lisätiedot:

Alva-yhtiöt Oy, toimitusjohtaja Tuomo Kantola p. 050 310 0183

Siqni on henkilöstökysely, jossa työntekijä valitsee ensin viisi itselleen merkityksellisintä asiaa ja kertoo sitten, miten ne toteutuvat ja miten niiden pitäisi toteutua. Vastausten avulla yritys ymmärtää työntekijöistä ja työyhteisöstä kaikkein merkityksellisimmän ja priorisoi kehitystoimenpiteet oikein – ja johtaa paremmin. www.siqni.fi