Alva ja Jyväskylän kaupunki aloittavat vesihuoltolinjojen ja katuvalaistuksen saneeraustyöt Kortesuonkadulla välillä Pitkäkatu-Keskikatu.

Valmistelutyöt käynnistyvät maanantaina 8.4.2024 ja varsinaisiin saneeraustöihin päästään Kenttäkadun ja Pitkäkadun välillä 15.4.2024. Työ etenee vaiheittain. Kenttäkatu-Pitkäkatu välin jälkeen siirrytään Kenttäkatu-Keskikatu välille. Kaikki työt valmistuvat syyskuun 2024 loppuun mennessä. 

Kartta 

Alva saneeraa alueelta runkovesijohdon, runkoviemärin sekä tonttiliittymät. Samassa yhteydessä rakennetaan uudet huleveden tonttiliittymät niille taloille, joilta ne puuttuvat, ja Jyväskylän kaupunki uusii Kortesuonkadulle katuvalaistuksen. Katuvalaistus siirretään kadun parillisten numeroiden puolelle. Kaikki järjestelmät sijoitetaan katualueelle, mutta valaisinkaapelia ja vesihuoltoliittymiä saneerattaessa pensaita tai puita voidaan joutua siirtämään tai poistamaan. Mikäli pensaita tai puita sijaitsee katualueella tai ne ulottuvat katualueelle, on todennäköistä, että niitä joudutaan poistamaan tai harventamaan. 

Työmaan edetessä ajorata ja kevyen liikenteen väylä joudutaan osittain sulkemaan, mutta Kortesuonkadulla tonteille ajo mahdollistetaan koko työmaan keston ajan. Muita liikkujia (esim. pyöräilijät) kehotetaan käyttämään vaihtoehtoisia reittejä.

Työmaa-alueen läheisyydessä liikkuvia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta, sillä alueella liikkuu raskaita ajoneuvoja ja työkoneita.

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvaa haittaa. Mikäli työmaa herättää kysymyksiä tai palautetta, pyydämme ottamaan yhteyttä työmaasta vastaaviin henkilöihin.


Lisätietoja

Urakoitsija, työmaasta vastaava
VRJ Etelä-Suomi Oy
Henri Hämeenniemi, p. 040 575 7498, henri.hameenniemi@vrj.fi

Varalla

VRJ Etelä-Suomi Oy,
Aku Korhonen, p. 050 407 2282, aku.korhonen@vrj.fi


Rakennuttaja

Alva-yhtiöt Oy
Jussi Minkkinen, p. 040 680 4839 (ark. 8–16), jussi.minkkinen@alva.fi


sekä iltaisin ja viikonloppuisin Alvan käyttökeskus, p. 014 366 4040